Kóbor macskákat miért nem fogják be mint a kóbor kutyákat?
Figyelt kérdés
rengetek kóbor macskát látok az utcán és egyszerűen nem értem miért...2012. szept. 4. 21:53
141/153 anonim válasza:
#140 Ha a tetején díszelegne, könnyebb lenne megtalálni és eltávolítani.
Hogy mit rendelsz a macskádnak és mibe szaratod, a te dolgod. Az egyetlen dolog, amit vegyél figyelembe, hogy mindezt a TE telkeden csinálja az állat.
142/153 anonim válasza:
@140
Azért vannak a közmunkások, nem csak támaszkodásra!
144/153 anonim válasza:
#143 mire? A közmunkás nem fog magántelken macskaszar után keresgélni.
Egyezzünk meg annyiban, hogy az ÉN telkemen ÉN határozom meg, hogyan hárítom el a macskaszart, tekintet nélkül a macskád testi épségére. Remélem, érthető voltam.
145/153 anonim válasza:
Azt nem tudtam, hogy magántelekről van szó....
De másacskája után is Te takarítás?
147/153 anonim válasza:
#145 minekutána a macskások nem törődnek azzal, ha más telkét vagy közterületet piszkít be az állatuk
148/153 anonim válasza:
Végülis egy macskának nem lehet parancsolni
149/153 anonim válasza:
#148 engem nem érdekel, hogyan érik el a macskások, hogy ne az én telkemre szarjon az állatuk. Aki háziállatot tart, vállaljon érte felelősséget.
150/153 anonim válasza:
Pontosan. Én pl szégyellném magam, hogyha a macskám telepiszkítaná más kertjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!