Kóbor macskákat miért nem fogják be mint a kóbor kutyákat?
Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy egyáltalán nem érdekelnek a kezecskék lent. Mégpedig azért nem, mert itt szinte mindenki úgy "osztályoz", hogy az ő szájíze szerinti-e a válasz. Teljesen mindegy, hogy igaza van-e vagy sem.
Nevetséges.
Egyáltalán nem provokálok. Miért tenném ?
Feltettem 1 egyszerű kérdést. Ennyi.
Csak itt többen elfogultak a macskákkal szemben.
Igen is rengeteg kóbor macska van az utcákon, és ez elfogadhatatlan. Nincs igazam ?
De. Igazad van.
De nem abból a szempontból, amire gondolsz.
Valóban elfogadhatatlan, mert az emberi nemtörődömséget, kegyetlenséget, és butaságot mutatja.
onnan hogy nincs nyakörv neki. Persze most azzal jöttök, hogy nem lehet szegénynek felrakni stb... és ahogy kinéz.
most ha vki lát egy kutyát nincs nyakörve és nicsen vele senki arra ti mit mondtok ? persze az se kóbor ugye ?
1.Honnan tudod hogy kóbor macska?
2.Írtani? Te hülye vagy?? Hallottál már olyanról hogy állatvédelem? Sztem meg azokat kéne írtani akik kitalálták hogyha egy macskát elütsz akkor semmi sem történik,de ha egy kutyát akkor megbirságolják!
Ennyi erővel a kóbor kutyákat iis írtsák ki! Mindkettő állat,és ugyanannyi gondozást igényel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!