Kóbor macskákat miért nem fogják be mint a kóbor kutyákat?
Minek neveztél ?
Engem senki nem nevezhet nyuszinak...DDDDDDDD
Miért nem veszed észre hogy mindenki ellened van ?
Nem gondolod hogy túlzásba viszed a dolgokat?
egyáltalán nem viszem túlzásba.
egyszerűen csak észre kellene venni, hogy az utcán hol itt 1 macska hol ott...
honnan tudom ? csak rájuk kell nézni. Persze mondhatnám hogy nincs a nyakukon az a nyakörv ,de persze mindenki azzal jön, jajj a szegény kis macskák beakadnak vmibe aztán ott maradnak...
Miért kell ennyire utálni a macskákat? Nevelés kérdése. Az enyém mindig dorombol, bízik bennem. Nem egy kutya, aki tűzbe jön értem, de pont ez az önállóság, szabadság dolog tetszik bennük. A kandúrom sovány (etetem folyamatosan, de tavasszal mindig lefogy, télen kövér lesz) és a nyakörvét egyszer elhagyta. Kapott újat, de nem örültem volna, ha valaki "kiirtja". Van állatod? Gondold el, hogy egyszercsak jön valaki és "kiirtja". Vagy egy barátodat. Durva példa, de sokan szeretik úgy az állatukat (lehet kutya, de egy csiga is), hogy rendesen megsiratnák őket.
Nekem se tetszik a sok kóbor cica, csak az oka más. Örülnék, ha otthon lennének a melegben.
Mellesleg szerintem sokkal undorítóbb egy eldobott cigi, rágó. Amit te csinálsz, az már csak kifogás a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!