Megvakult a cicám? Mitől?
Figyelt kérdés
Semmi baja nem volt tegnap még, ma meg már nem lát, teljesen ki van tágulva a pupillája és szürkés mintha ködös lenne. Mitől lehet? Nem lázas, eszik rendesen, semmi baja csak a szeme...
(Holnap visszük dokihoz, legalább is remélem, de nem rajtam múlik.)
2009. júl. 26. 19:45
1/3 anonim válasza:
:S
Nagyon sajnállak és rem,h nem vakult meg!
Sajnos nekem a kutyám volt így és az orvos se jött rá,h mitől lett ez,mitől alakult ki....
Tudom,h nem segítettem azzal,h írtam neked,de át tudom érezni azt amit most érzel!
2/3 anonim válasza:
Ha szürkés és ködös a szeme, akkor lehet, hogy hályog, ha szerencséje van a cicónak, akkor műthető.
Sajnálom szegénykét, remélem a doki meg tudja menteni a látását
3/3 anonim válasza:
Vidd dokihoz azonnal. Sokat számít, hogy minél előbb lássa a doki, mert később már nem fog tudni segíteni, bárhogy is szerete. És múljon rajtad a dolog, ha már a saját macskádnak nevezed őt!!! Ha a tiéd és nem áll módodban dokihoz vinni, akkor sajnos a minimum szükségletét nem tudod fedezni, ezért érdemes volna neki másik gazdit keresni. Ne haragudj, de ez a macska érdeke, ha valóban így áll a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!