Most akkor lát? Van egy kb másfél éves cicám, aki még kiscica korában megvakult. Vagyis nem biztos hogy vak, de az egyik szeme el van csúszva és piros.
Figyelt kérdés
A másik normális. Nem tudom hogy lát-e, mert a fényeket érzékeli, de néha mikor 1 méterre vagyok tőle akkor is értetlenül nézeget körbe, hogy hol lehetek. Szerintetek lát? (Vaksinak hívják)2010. jan. 11. 17:25
1/5 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani. Az valószínű, hogy a fényt és a mozgást valamennyire érzékeli, de hogy rendesen lát-e...
Egy orvos amúgy sokkal biztosabban meg tudja mondani
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy van -e szemeflexe. Hirtelen tegyél mozdulatokat a szeme előtt. Egyébként térlátása egy szemmel biztos nincs, lehet, hogy lát, csak nem tudja, milyen messze vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom!
2010. jan. 11. 18:30
4/5 anonim válasza:
oké, az eredményt írd le! és ha lát, hogy fogod hívni? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és követte a szemével a kezemet. De ha kicsit távolabbról próbáltam, úgy már nem látott. De ha lát, már akkor is Vaksinak fogom hívni, mert ezt szokta meg.
2010. jan. 31. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!