Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most akkor lát? Van egy kb...

Most akkor lát? Van egy kb másfél éves cicám, aki még kiscica korában megvakult. Vagyis nem biztos hogy vak, de az egyik szeme el van csúszva és piros.

Figyelt kérdés
A másik normális. Nem tudom hogy lát-e, mert a fényeket érzékeli, de néha mikor 1 méterre vagyok tőle akkor is értetlenül nézeget körbe, hogy hol lehetek. Szerintetek lát? (Vaksinak hívják)
2010. jan. 11. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megállapítani. Az valószínű, hogy a fényt és a mozgást valamennyire érzékeli, de hogy rendesen lát-e...

Egy orvos amúgy sokkal biztosabban meg tudja mondani

2010. jan. 11. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy van -e szemeflexe. Hirtelen tegyél mozdulatokat a szeme előtt. Egyébként térlátása egy szemmel biztos nincs, lehet, hogy lát, csak nem tudja, milyen messze vagy.
2010. jan. 11. 18:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom!
2010. jan. 11. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
oké, az eredményt írd le! és ha lát, hogy fogod hívni? :)
2010. jan. 25. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és követte a szemével a kezemet. De ha kicsit távolabbról próbáltam, úgy már nem látott. De ha lát, már akkor is Vaksinak fogom hívni, mert ezt szokta meg.
2010. jan. 31. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!