Hogy tudnám elnyerni a bizalmát?
Figyelt kérdés
Pár órával ezelőtt kaptunk egy kb. 2 hónapos kiscicát és elég félénk. Tudom,az új hely,meg minden,én sem azt akarom,hogy egyből bújjon meg doromboljon,csak ötleteket szeretnék a közeljövőre a dologgal kapcsolatban.
Most elbújt az egyik sarokba az ülőgarnitúra alatt és figyel/alszik. Néha hagyja magát megsimogatni,de a legtöbbször elhúzódik,rosszabb esetben még fúj is. Nameg,ha nem tudom megfogni,hogy viszem oda az alomhoz,ha dolog van? :D
2012. aug. 22. 14:25
1/11 anonim válasza:
szerintem nem lesz gáz:D velem is ez volt, h a cicánk a sarokba bújt, utána rájött, hogy mi van vele, egyedül maradt és nincs más választása. még az nap este velem aludt :D
2/11 imaprincess_diebitch válasza:
Elég egyszer belerakni az alomba, utána már általában mndig magától odamegy:) Nekem sok cicám volt, és mikor kicsi volt, sokszor simogattam, nyilván elneveztem és hívogattam, meg vittem neki kaját, hogy a kezemből egyen. :) De minden macska más, nekem pl van egy fekete macskám, aki mindenkit megtámad, csak engem nem valamiért és az anyukámat, mert ő eteti. :D 17/L
3/11 anonim válasza:
Egyelőre tedd neki látótávolságba az almot, hogy odatudjon menni, ha akar. A macska ösztönösen homokra megy. Holnapra előbújik, majd meglátod. Addig hagyjátok békén. Tegyetek neki tálkába kaját és innivalót szintén úgy, hogy lássa. Meg kell szoknia az új környezetet, új embereket.
4/11 A kérdező kommentje:
előhalásztam a sarokból,megetettem (nagyon jó étvággyal evett) aztán beraktam az alomba...most ott kuksol xD remélem azért rendeltetés szerűen fogja használni és nem alvóhelynek xD
2012. aug. 22. 16:08
5/11 A kérdező kommentje:
De most meg már szó szerint elhelyezkedett az alomban és alszik o.O mit csináljak vele? -.-"
2012. aug. 22. 17:18
6/11 imaprincess_diebitch válasza:
Szerintem ez nem nagy ügy, úgy is kinövi, csak magáénak érzi a helyet:)
7/11 A kérdező kommentje:
az oké,de még nem használta...délelőtt óta még sehova sem csinált oda,de ha most az alomban alszik,akkor hova megy,ha rájön a dolog? :S
2012. aug. 22. 18:07
8/11 imaprincess_diebitch válasza:
Kapargatja a lábával az almot?
9/11 A kérdező kommentje:
nem :/ délután négy óra óta benne aludt,most éppen vacsorázik. majd figyelem,hogy utána hova megy,aztán ha megint vissza az alomba aludni,akkor ha valahova odacsinál a konyhakőre,a végterméket betemetem az alomba...hátha rájön,hogy mit akarok tőle :)
2012. aug. 22. 20:09
10/11 imaprincess_diebitch válasza:
Igen, az jó ötlet!:) a cicusokat általában nagyon könnyű alomra nevelni, nekem sosem volt gondom vele, és előfordult nekem is régebben, hogy egy kiscica az alomban aludt és ott érezte jól magát. :) Szóval szerintem ne aggódj:D egyébként hogy hívják?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!