Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám egyensúlyzavarban...

A macskám egyensúlyzavarban szenved. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A macskámat megkapta egy kutya. A lába nem fáj és próbál felállni, de mindig elesik. Csak hánykolódik. Állatorvoshoz nem tudom elvinni, mert a közelben nincs megbízható. Szerintetek rendbe jön majd?

#egyensúlyzavar #macskabajok
2012. aug. 19. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolom kis településen laksz, és inkább nagyobb állatokkal foglalkoznak az ottani az orvosok, nincs műtőjük stb.

Ha gyorsan nem javul, érdemes megfontolni, hogy elvidd messzebbre, bár szerintem találsz közelebb is, mint 100km, a legközelebbi nagyobb városba kéne bevinni.

2012. aug. 20. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Jézusom, el sem tudom képzelni, hogy van szíved hagyni szenvedni. Én gyalog elindulnék akár, stoppolnék, meg minden, de odaérnék az állatorvoshoz, az tuti!
2012. aug. 20. 16:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Mára már jobban van igaz még mindig kézből kell etetni, de már sokat javult.
2012. aug. 21. 09:55
 14/17 Vicuska87 ***** válasza:

Jéé, hogy a "hánykolódásból" milyen gyorsan felgyógyult?

Ugyanmár!

2012. aug. 21. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Még nem épült fel. Csak már jobban van. Már tud valamennyire járni és saját erejéből enni.
2012. aug. 22. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha belegebednél sem vinnéd el orvoshoz, csakazértsem, igaz?
2012. aug. 22. 15:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem igaz.

Mondtam, hogy már voltam állatorvosnál.

2012. aug. 23. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!