A macskám egyensúlyzavarban szenved. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A macskámat megkapta egy kutya. A lába nem fáj és próbál felállni, de mindig elesik. Csak hánykolódik. Állatorvoshoz nem tudom elvinni, mert a közelben nincs megbízható. Szerintetek rendbe jön majd?#egyensúlyzavar #macskabajok
2012. aug. 19. 20:18
1/17 anonim válasza:
Mi az hogy "Állatorvoshoz nem tudom elvinni, mert a közelben nincs megbízható"?
Akkor vidd el egy kevésbé megbízhatóhoz, az is többet tud segíteni mint mi!!!
Szerintem azért hagyod szenvedi szegény állatot, mert ez kényelmesebb mint elvinni-
2/17 anonim válasza:
Hol harapta meg? Honnan tudod, hogy nem fáj a lába? Belső sérülései is lehetnek, az agya, füle, lába is megsérülhetett igen könnyen. Vidd állatorvoshoz, mert csak szenved így.
3/17 Vicuska87 válasza:
Ne tarts macskát, mert NEM VAGY MEGBÍZHATÓ GAZDÁJA!
4/17 anonim válasza:
igen,vidd el 1 állatorvoshoz!egyébként meg van a bajusza?csak mert az nagyban elősegíti az egyensúly érzékelést.de ha tényleg csak hánykolódik nagy valószinűséggel belső vérzése van.
6/17 anonim válasza:
És ugyan honnan veszed hogy nem tört el neki?..... lehet úgy eltört nem is érzi szegény....
NE TARTS MACSKÁT....
7/17 anonim válasza:
Mit gondolsz mi mondunk? Gipszeld be neki, kend be otthoni gyógynövénnyel? Annyira nem értem az ilyen válaszokat. Vidd el dokihoz, ha nincs pénzed mond neki, kérj részketfizetést.
8/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert már 3 állatorvos megnézte, de azt mondták nem elég képzettek hozzá. A következő pedig 100 km-re van innen. Egyébként tegnap este történt. Én otthon se voltam csak tatám mondta.
2012. aug. 20. 07:46
9/17 anonim válasza:
Az meg hogy lehet hogy nem elég képzettek?.... Akkor nem is lehetne állatorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!