Ha a macskának eltörik a lába vagy a medencéje összeforr? Kb. mennyi idő alatt? Macskának jó a nyers tojás néha napján, jót tesz neki?
Vidd el orvoshoz, kit érdekel mennyibe kerül? Egy életre vállaltad, és ehhez hozzátartozik ez is.
Vidd el holnap, kérj részletfizetést. Ne mondd előre, hogy kevés pénzed van.
Én is szoktam adni néha a macskámnak nyer tojásfehérjét, fényesebb lesz tőle a bundája.
Mindenekelőtt, hívd fel az orvost, hogy mi a szitu a macskával, és hogy nagyon sajnálod, de most jelenleg nincs sok pénzed. Kérj részletfizetést, de lehet, hogy bevállalja neked olcsóbban a doki, vannak lelkiismeretes állatorvosok még.
OFF: Mit ne mondjak az első nagyon okosakat írt. Senkinek sincs stabil anyagi helyzete, van, amikor rosszabbul állunk, van amikor jobban. Mint látni lehet, a kérdező nem sajnálja a pénzét a macskára, csak épp nem úgy áll. El kell fogadni, úgy, ahogy mi városiak fogadjuk el, hogy falun az ivartalanítás luxus, a macska fogyó cikk, és a kiscicákat a falhoz csapkodják, vagy vízbe fojtják.
Az én macskámnak is eltört a lába. Nagyon húzta, elvittem orvoshoz, megröntgenezte, az egy tizes volt. Neki műtét kellett volna, mert szilánkosra tört, na az tényleg nagyon sokba került volna. Vártunk pár napot, majd elkezdte használni a lábát, és helyrejött.
Ha viszont nem olyan nagy a baj, kaphat gipszet, vagy valami olyasmit. Vagy ha eltört a medencéje is, akkor biztosan tesz rá valamit. Az már nehezebben forr össze magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!