Tegnap este a macskám kiesett a 6. emeletről.Ma 1 óra körül vettem észre,(eddig azt hittem csak elbújt :/) hogy nincs meg.Lent a lift mellett volt egy papír h megvan a macska, átvehető az elsőn.Elmentem érte, és első utam az állatorvoshoz vezetett.Ő megvizsgálta, és aztmondta, nincs baja, de azért figyeljem 2-3 napig.
Eszik rendesen, vizelt is már.Viszont állandóan alszik, fekszik. Ez normális ilyenkor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.