Terrorban tartják a macskámat. Mit tegyek?
na szóval.
Van egy 1 éves, ivartalanított kislány macskám.
Kinti cica, a ház alatti pincében lakik.
Télen sincs gond, mert ott van a kazán, de ez lényegtelen.
Szóval mint mondtam, kinti cica.
falusi vagyok, sok gyerek szomszédom van, sokat járunk ki játszani az utcára.
A szembe szomszédnak van egy ivaros, kb 5 éves fiú macskája.
Most az előbb macskavisítást hallok. Az a korcs szegény cicámnak megkapta a lábát. Szegénykém alig tud a bal mellső lábára állni. Plusz terrorban tartja. A cicám már alig mer kimenni az utcára amiatt a dög miatt.
Amióta nekik meg van nekik az a dög, nekem kb. ez a negyedik macskám. Mindegyikkel történt valami. Vagy elütötte kocsi, vagy megmérgezték, vagy eltűnt, vagy szó szerint széttépte a szomszéd kutya.
Mind fiú macska volt, és mindet terrorban tartotta az a dög. Most van először lány cicám, az is tévedésből, de ez az első olyan macskám, akit a legjobban szeretek, mert nem megy el sehova, max az utcára, vagy a szomszédokhoz, de akkor is nagyon indokolt esetben.
Általában akkor megy ki, ha mi, gyerekek is kint vagyunk.
ja, azt kihagytam, hogy az a másik macska mindig megeszi az én macskám elől a kaját. Általában éjszaka.
Jelenleg olyan állapotban vagyok, hogy ha a kezem közé kerül, akkor többet nem kel fel. Vagy csúzlival fejenlövöm.
Valakinek van ötlete, hogy hogyan tartsam távol az én cicámtól?
Légyszives segítsetek nekem.
13/F
Igen, gondoltam már erre is.
Csak a szüleim sajna nem engedik...:\
Ígyis állatkertem van :'D
Így most már nagyon sajnálom azt a szegény szomszéd macskát is:(....Romlott kukacos mákos tészta?????Ezek normálisak? Egyértelmű,hogy a gazdájával van a baj,az a szerencsétlen macska csak próbál túlélni a maga módján,és az sem lehet véletlen,hogy ilyen vad..ilyen gazdával,ilyen körülmények között...
Persze ettől még meg kell védened a sajátodat.
Bármilyen korú macska megszokja a lakásban való életet. Nekünk volt olyan befogadott cicánk, aki 10 évesen került hozzánk. korábban kijárós volt, és szépen megszokta a benti életet.
Nem tudsz állandóan a cica mellett lenni, hogy megvédd. Mindketten jobban jártok, ha ezentúl lakásban tartod.
És akkor talán nem ő lesz az ötödik cicád, akit elveszítesz.
Csak egy gond van..
Anyáék nem engedik, hogy bent tartsam... :S:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!