Beteg kiscica az utcán! Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Szomorú, de nagyon fontosak most az anyagiak. Van most két gyönyörű cicám. Ma a munkahelyem mellett találtam egy kb 3 hetes fekete kiscicát, aki a mamáját hívta keservesen. Szeme borzalmasan néz ki, be van gyulladva, alig látszik a szemgolyója, beköpték a legyek is a bundáját. Sír a szívem miatta. Mitévő legyek? Fogadjam be? Mennyibe fog ez nekem kerülni? A gyógyszerek, az ellátása, a tápszer? Sajnálom, hogy ettől teszem függővé :( ha tízezrekbe fog kerülni, akkor inkább nem megyek arra... :((( aki hozott már fel kiscicát ilyen állapotból, annak szólna a kérdés.2012. júl. 24. 22:26
22/25 anonim válasza:
Végre valaki ilyet is ír. Köszönjük :)
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató válaszokat! :) Szépen gyarapodik a cicus, kezd gyógyulni a szemecskéje, eleven, játékos, jó étvágyú macskusz. Kiskandúr egyébként, azóta voltunk még egyszer a dokinál ellenőrzésre. Szerintem gyönyörű cica lesz, bár nekem már most is az. Nevén még gondolkodom.
2012. júl. 30. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!