Beteg kiscica az utcán! Mitévő legyek?
figyelj én egy pár éve,egy elütött elég vad macskát vittem haza,és utána bevittem az állatorvoshoz...kötelességük gondoskodni róla,ha beteg a cica!
Mond,hogy találtad,de neked nincs erre pénzed,hogy kezeltesd...kötelességük!!!!!
Örömmel jelenthetem be, hogy a cica immáron nálam szunyókál. :) Mikor kimentem, jött szinte azonnal hozzám, tudta, hogy érte megyek... Még rosszabb volt az állapota, tele volt légylárvákkal meg petékkel. :(
Voltunk dokinál, kapott antibiotikumos injekciót, féreghajtót, szemcseppet és egy eléggé bűzös szagú fürdető oldatot, amiben még egy alkalommal kell megfürdetni. Nagyon kedvesek voltak, azonnal megvizsgálták, és nagyon olcsón megkaptam mindet, mindösszesen 2500 Ft-ot kértek!! Plusz a tápszer 2000 Ft volt, de elvileg az sokáig elég lesz.
Nagyon szép kiscica, mindig is szerettem volna egy koromfekete macskuszt. :) Remélem, a szeme is tökéletesen rendbejön majd.
Köszönöm a biztató válaszokat! :)
Bonusz, bingo!!! Nagyon jot tettel, latja az Isten fentröl es sokszorosan visszakapod az eletben! :)
ui: Erdekes, hogy a vihart tulelve is jobb allapotu, mint az a dobozba csomagolt, amit beideztem.
Sok szeretetet a kiscicahoz!
4.
Rendes vagy!
De azért jó nagy parasztok,hogy pénzt kértek,amikor te emberségből példát mutattál!
Kb amit kapott 200 ft sincs!!!!
Remélem örökké veled marad!!!!!?????
büszke lehetsz Magadra! kevés az ilyen rendes jószívű ember!
sok boldogságot a cicuskához!:)
mi lesz a neve?
Juuuuuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)
Jaj,de jó,szuper vagy!!!!!!:)
Annyira féltem,hogy már nem fogod megtalálni,úgy szorítottam,hogy ott legyen még a picurka!Milyen kis szívós ez az apróság,hogy átvészelte a tegnapi vihart,meg az elhagyatottságot.Valószínűleg már az ereje végén járt,mintha azt várta volna,hogy valaki megmentse.
Nem is mertem korábban kérni,hogy írd meg,mi lett vele,mert féltem,rossz hírt mondasz majd!
És még orvoshoz is elvitted,nagyon rendes vagy!
Egyébként tudod,mennyire hihetetlenül különleges kapcsolat jön létre két lélek között,ha az egyik megmenti a másikat?Ezek kicsit sorsszerű,szinte elrendelt történések,és te nagyon jól döntöttél!!!
Annyira boldog és elégedett lehet most a kis cicus,hogy öröm belegondolni.Végre biztonságban van,jó és szerető gazdinál.
Ha mindenki ilyen lenne,mint te,szerintem nagyon sok kis állat kerülhetne szép otthonba!!
Tudtam,hogy nem hagyod ott:-)Le a kalappal!!!!!!!!
Te vagy a nap hőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!