Beteg kiscica az utcán! Mitévő legyek?
Nezd meg ezt a kerdest:
"Nekem kéne hálásnak lenni az ajándékért és elnézést kérnem az anyósomtól?"
Az 5. oldalon "Narancsliget2" felhasznalonevvel a pontos teendök!
Menj el érte,nem kell orvoshoz vinni,elég ha megfürdeted alaposan,utána jól megszárítod,és kamilla teával szépen kimosod a szemét,úgy ahogy az első írta.
Naponta 1-2-szer kimosod neki,és 1 hét után rendbe is jön.
Nekem 3 macskám van,télen mindig gennyes a szemük,és ezzel a kamillás vizzel kimosom neki,utána semmi gond nincs!
Vidd haza,ahol kettő elfér,ott a harmadiknak is jut hely.
Nem kell neki feltétlen táp ,jó neki az otthoni koszt is.Majd írd meg,hogy döntöttél.
Állatmenhely. Én onnan hozok néha ideiglenest, aki szembeteg, van, hogy 3 féle szemcseppet kap, antibiotikumot, féreghajtót. Ez a minimum, amit egy szembeteg cica kaphat. Ha valóban 3 hetes a cica, akkor még kb. 1-2 hétig nem fog magától enni, tehát addig etetni kell. Fontos lenne neki a mihamarabbi megfelelő ellátás, mert nagyon könnyen meg is vakulhat.
A cicáid oltottak macskanátha ellen? Abból szokott kialakulni a szembetegség, ha nincsenek oltva, semmiképp ne vidd haza a picit, irány a menhely!
Ha esetleg a kamilla mellé szemcseppeznél is,azt állatorvosnál beszerezheted.És ez tényleg nem egy drága dolog,a mieink is kaptak,mikor elhoztuk őket,mert csipás, gyulladt volt a szemük.
Szerintem egy látogatás az állatorvosnál a cicával első körben nem annyira drága,hisz az oltások még úgysem aktuálisak.
Én mindenképp megmenteném szegénykét,még ha nem is akarod megtartani,legalább egy menhelyen leadhatod,hogy kapjon egy esélyt.
Viszont nem tudom,megtalálod-e még a kicsit,annyira remélem,hogy igen!!!!!:(
Ez a tegnapi vihar elég durva volt,és annyi veszélynek van még kitéve ott védtelenül.Szegény kis árva,belefacsarodik a szívem:(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!