Mikor fogom végre fel, hogy elment?
Igen, írni akartam, hogy úgy érzed, csak elkóborolt. Ha a saját szemeddel látnád a tetemét, el tudnád engedni, tudnád, hogy nem jön vissza. De így, hogy elkóborolt... Sajnos vannak ilyenek, hosszú időbe fog telni.
Ha új cicát akarsz, mindenképpen várj addig, amíg őt le nem zártad, különben a másik cicában csak őt akarod majd keresni, nem az újat.
Sajnálom a cicádat!!:(
Ne érezd úgy,hogy baj az,ha nem tudod kisírni magad,és fojtogat a fájdalom.Ez normális,még felfogni is nagyon nehéz az ilyesmit eleinte(nekem két napig nem jutott el a tudatomig),mindenhol őt látja,keresi az ember,vele álmodik,és arról,hogy ez az egész meg sem történt.Nagyon tudnak hiányozni:(..
Jó dolog,hogy benned él,és gondolsz rá,ez még sokáig így lesz,és a fájdalom is megmarad,aztán egyszer csak,amikor már muszáj belenyugodni,hogy elment,ki fogod tudni adni magadból,és jól kisírod magad nem is egyszer!!
De ennyi idő után,amit együtt töltöttetek,ez nem jön majd egyhamar.Ha olyan könnyen túl tudnál jutni rajta,az azt mutatná,hogy nem volt neked olyan fontos,de mivel nagyon szeretted,nem lesz egyszerű.
Nekem egy hónapja ütötték el a cicámat,és még mindig képtelen voltam elpakolni a kosarát,és két naponta biztosan sírok,ha nem lát senki..A kezdeti érzések után már arra próbálok gondolni,hogy a cicám most már biztosan egy nagyon szép helyen van,futkározik,játszik és boldog.És hogy bennem,a szívemben mindig élni fog és velem lesz.
Egy esetleges új cicát hazavinni tényleg kérdéses dolog.Nekem muszáj volt a megmaradt cicám mellé viszonylag hamar egy kis társat hozni,mert nagyon magányos volt,és féltem,hogy elvándorol bánatában és mert keresi a testvérét.Az elején alig tudtam a hozzánk hozott kicsire nézni,nem érintett meg,túl korai volt,de azért tartottam magam,és mostanra már őt is a szívembe fogadtam,és arra gondolok,milyen jókat tudna játszani a meghalt cicámmal,mindig elképzelem őket.És úgy érzem,sokat segített,hogy itt van,a cicámnak és nekem is,annyira kedves és mókás,öröm ránézni.Amúgy direkt teljesen más színű cicát választottam,pont azért,hogy ne legyen az,hogy elkezdem összehasonlítani a korábbi cicómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!