Mi lehet a cicám szemével?
10-11 hetes fiú kiscicámról lenne szó, aki szerdán kint játszott az udvaron, vagy előttünk az úton, nem tudom pontosan és 2 roma származású lány elvitte tőlünk ( a szomszéd látta ) és ma (péntek) reggel megtaláltuk elég rossz állapotban.
A szeme csipás vagy gennyezzik, és piros a széle, illetve nagyon gyenge és enni sem igazán tud, mert kihányja amint lenyeli.
Kamillateával próbálom kenegetni, de nem igazán engedi ha meg betudom kenni vele ledörzsöli magáról.
Mi lehet vele ?
Mit tudnék vele csinálni?
Állatorvoshoz nem igazán van módunkban elvinni.
Ha esetleg muszáj elvinni állatdokihoz, kb. mennyit kéne összesen fizetni ?
Igen elvittem orvoshoz, náthás illetve valószinűleg összeverekedett egy másik cicával.
Kapott 2 szurit meg szemcseppet és betadinnal kell kenni a szeme alatt.
3 nap múlva kell vissza vinni.
Azt mondták, hogy meggyógyul. :)
Tényleg elvittem, nagyon sajnáltam szegénykét és a végére anyum is megsajnálta és nyígtam neki hogy vigyük már el, igaz elég sokban volt ( anyumnak ), de nekem megér bármennyit :)
Amúgy ma délelőtt voltunk dokinál, és kapott 2 szurit macskanáthára, és a szemére szemcseppet amivel egész nap kezeltem és most este már játszott a plüssével meg szaladgált is :)
Nagyon örülök hogy rendben lett minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!