Rendszeren visszatérő húgyúti gyulladással mit lehet tenni?
Kiscicámnál egyre gyakrabban fordul elő ez a probléma. Tavaly májusban fordult elő először, azóta ez a 4. alkalom. Ilyenkor véreset pisil, néhány perces gyakorisággal, szerte a lakásban. Egyrészt ez fájdalmas neki, másrészt nagyon zavaró, valamint alkalmanként 15 000 Ft. a kezelése. Az orvos akihez járunk, csak csóválja a fejét, nem érti mitől lehet ilyen gyakran. Évek óta járunk ehhez a dokihoz, megbízom benne. Biztos vagyok a szakértelmében, és hogy nem akar lehúzni. De szerintetek ebben az esetben érdemes mégis másik orvos után nézni, másodvéleményt kérni?
Illetve volt e már valakinek hasonló problémája a cicájával, ha igen mi volt a megoldás (ha volt)?
A cica egyébként kislány, szbacica, 3 éves, ivartalanított, Royal Canin-t eszik.
A sziámim akkor kezdett bepisilni amikor először vettünk neki szilikonos almot.
Nem tudom van e összefüggés.
Szia kedves kérdező!
Nem tudom olvasod e még, de a mi macskánknál is ugyan ez a baj, ami nálatok. 3 éves korában jelentkezett először a véres pisi, nagy fájdalmakkal, és most 5 éves múlt, de szinte minden évben 2-szer előjön nála. Ilyenkor kap 4 szurit, majd talán ha szerencsénk van, akkor bő fél évet kibír...
Ma voltunk ismét a cicánkkal, és ami miatt írok neked, az az, hogy van most valami új "gyógyszer", ami direkt ilyen bajban szenvedő cicáknak lett kifejlesztve, az a neve, hogy Cystophan. Itt találsz róla infókat, mi is ma kezdtük el adni az első kapszulával a cicánknak. És az a jó benne, hogy nem keserű, hanem mesterségesen van csirkehús íze.
Tehát itt találod az infót, remélem segít (ha esetleg neked nem is, de másnak hátha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!