Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szörtűsző gyulladással ill...

Szörtűsző gyulladással ill borotválkozás utáni "pattanásokkal" szabad standra/tóra menni?

Figyelt kérdés

A napokban jöttek elő nekem ezek a "pattanások" az intim területemen,azonban azóta after shawe-vel(alkohol mentes) kezelem és egész szépen gyógyul.Már visszahúzódtak és gyógyulnak.

Holnap szeretnék menni strandra vagy tóra fürdeni,szabad ilyenkor? Vagy nagyon nagy az esély rá,hogy csak rosszabbodik?

2012. jún. 20. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2012. jún. 20. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne menj vele starndra/tóba, mert elfertőződhet. Várd meg a teljes gyógyulást. Ne napoztasd mert attól is még jobban begyullad. as-vet is inkább hagyd el. Ilyenkor inkább bepanthen plus kenőcsöt használj, mert nem szárítja a bőrt, elősegíti a sebgyógyulást, és fertőtlenít is (klórhexidin van benne).
2012. jún. 20. 21:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Amúgy ilyenkor szabad szőrteleníteni? mert azt sem szeretném ha nagyon megnőne a szőr illetve annyira viszket ahogy nő.
2012. jún. 20. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor gyulladt a bőr akkor nem szabad. Ahogy leborotválod utána begyullad. Azt tudom javasolni hogy körülötte hajnyíróval (de ugye max. 2 mm-esre tudod nyírni, így már nem szúr és nem is gyullad be), zacsit pedig borotvával. Mert ugye legjobban mindig körülötte gyullad be.
2012. jún. 20. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi az lemaradt,h lány vagyok,de köszi.Am most szemöldök csipesszel húzgálom ki és jónak tűnik,mert így később is nő vissza és nincs ami irritálja a bőrt csak annyi h időigényes,de megéri.
2012. jún. 20. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nem tudtam eldönteni hogy L/F vagy mertnnők egészsége rovatba írtál, de after shawet kentél rá. Bocsi. Ha lány vagy akkor próbáld gyantázni (de eléggé fájdalmas úgy hallottam).
2012. jún. 20. 21:57
 7/7 A kérdező kommentje:
a párom ajánlotta az after shawet és úgytünik beváli.szerintem is marad a gyanta.Remélem hamar és nyom nélkül elmúlik.Köszi a válaszokat.
2012. jún. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!