Miért szúr miután ott lent megrövidítettem a szőröm?
Mert a normálisan növő szőrszál vége kopik, puha, nem szúrós, viszont ha elvágod, ott friss felület keletkezik, ami tényleg szúr. Végül is a hajunkból is ezért szoktunk vágatni, csak ott előnyös, ha a normál hajszál vastagságú hajvégek maradnak.
Párszor én is kipróbáltam ezt a nyirbálást, szerintem is kellemetlen. Ha borotválod, attól meg peches esetben pattanások keletkeznek, meg benőtt szőrszálak.
Szerintem reformáljuk meg a divatot.
A szőrök a tövüknél vastagabbak,erősebbek és rövidre vágva el sem tudnak hajolni, mint a hosszúak.Ráadásul a vágott vég a vágás miatt éles is lesz.
Az epilálás jobb megoldás, mint a borotva.
Előzőnek: Hogy ne maradjon dzsungel:) Nem is szép, ha domborodik a bugyi:) Én is így csinálom, csak a bikinivonalat borotválom/gyantázom, a többit csak rövidre vágom. Egészségesebb így.
A kérdezőnek, várj pár napot, amíg kicsit nő a szőr és nem fog szúrni:) 13/L
De tudod, pontosan arra van szükség, hogy domborodjon a bugyi, ez biztosítja a szellőzést!
Egészségtelen dolog a borotválás, sajnos majd jönnek a gyulladások, fertőzések, szemölcsök, amikkel mehetsz sűrűn a nőgyógyászhoz.
Igaza van az elöttem szólónak, egészségtelen a borotválás ott lent, egyébként is ki az a pedofil hajlamú fiú aki a csupasz kislányt keresi benned?
ez csak egy lüke divat ami már kezd elmúlni...
Kedves 8.!
Ha ez igaz lenne,férni nem lehetne a bőrgyógyászatokon és a nőgyógyászatokon,nyáron befelé fordított szőrmekabátban járnánk,"mert az jobban szellőzik" mint egy sima póló, a kopasz ember nehezebben takarítaná le a fejéről a madárszrt mint a dús hajú és évtizedeken keresztül nem a kopaszra nyírás lett volna az egyetlen védekezés az élősködők ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!