Szerintetek ez még normális vagy kezdjek el aggódni?
A cicánk vemhes, ma 65 napos, de semmi jelét nem látom annak, hogy fialni fog. Még mindig eszik rendesen, fekszik az ágyon, nem keresett még helyet sem magának (vagy csak nem vettem volna észre?). Nem tudom, hogy ez normális e. Régebben fialt már egy cicám, de ő teljesen másabb volt.
Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata ez ügyben?
Aggódnom kellene talán vagy még ez így normális?
Nem kérnék negatív hozzászólást és az ivartalanítással légyszi hagyjatok, köszönöm!
Ha jól értem nem vagy tenyésztő,de elletni azt tudsz...Akkor most mégis milyen segítséget kérsz,ha nem tudsz felelős állatartó lenni akitől elvárható,hogy ivartalanít?
65 nap..honnan számolod a napokat?Teljesen normális ez hisz a macskák többsége este/éjjel ellik és nem törvényszerű a 65 nap.
Először is köszönöm a választ!
Azért írtam oda, hogy az ivartalanítással hagyjatok, mert ezt mi már itthon megbeszéltük, hogy amint megfial és lehetőségünk lesz rá ivartalaníttatjuk és nem akartam erről vitázni.
És egyébként felelős állattartónak tartom magam, most becsúszott ez a vemhesség, mert kiengedtük a cicát, nem figyelhetem egész nap, hogy mit csinál...
De szerencsére már vannak gazdijelöltek is...
Ne aggódj.Nekem 3hónapja fialt a macskám és én is kiszámoltam hogy kb.Mikor fog fialni,de hiába nem tudhattam melyik nap párzott be így hamarabb fialt.Szerintem a te cicád is máskor párzott mint azt kiszámoltad!
Amúgy is 65-70nap a vemhességi idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!