A macskám megőrült segítség! Miért harapdál?
Figyelt kérdés
gépezek és az asztal alatt köröz dorombol, a farkával körbetekeri a lábam és harapdálja :O2012. júl. 7. 23:31
11/17 A kérdező kommentje:
többször láttam már hogy ül az ablakban és hallgatja a sexelő macskákat :( szegényem..meg mikor barátnőmmel vagyok akkor is a szekrény tetejéről néz minket..
2012. júl. 7. 23:56
12/17 anonim válasza:
Nem őrült meg, minden macska ilyen. Semmi baja. Ha nagyon erősen harap, akkor kicsit pofán kell vágni. Akkor leáll egy időre.
13/17 anonim válasza:
Csak játszani próbál, nem tudja hogy neked ez fáj.
14/17 anonim válasza:
jJesszus!! Nektek soha életetekben nem volt macskátok?! Ez teljesen normáliiis!!!
15/17 A kérdező kommentje:
ő az első cicánk:)
lelettek vágatva a golyói de ugyanúgy folytatja :S
2012. aug. 9. 12:12
16/17 anonim válasza:
Ez azt jelenti: Téged szeretlek a legjobban a világon. :)
Nekem világ életemben volt macskám, bonyolult a nyelvezetük, de nem lehetetlen elsajátítani. :)
Mára én már egy sanda nézésből tudom, hogy éppen mit akarnak a kis szőrpamacsaim :)
17/17 anonim válasza:
De kérdező, ez teljesen normális :)) 5 cicám van, 1 kicsi, akit most találtam, 3 másfél éves, 1 anyacica, aki 2,5 éves lehet. :) Mindegyik ilyen. :) Nagy "szerencsémre" mostmâr nem kettő, hanem 3 kandúrbandi van.. :S Ki kell vágatni a 3.-at is. A Kettő nőstény cica is ki van vágatva, szóval mindegyik. A hârom kölyköt se terveztük, mivel nem tudtud hogy a legelső cica nőstény. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!