Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám megőrült segítség!...

A macskám megőrült segítség! Miért harapdál?

Figyelt kérdés
gépezek és az asztal alatt köröz dorombol, a farkával körbetekeri a lábam és harapdálja :O
2012. júl. 7. 23:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kanos.
2012. júl. 7. 23:40
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen megörült. Biztos jó illatú a tusfürdőd azt rád izgult.

De ha nem egy ásó vagy egy balta és elvan intézve. :D

2012. júl. 7. 23:41
 3/17 A kérdező kommentje:
ja és fiú vagyok..
2012. júl. 7. 23:43
 4/17 A kérdező kommentje:

és mit tudnék tenni ellene?

komolyan félek már hogy milesz..nincs lánymacskánk sajnaa hogy levezesse a dolgot....elmentem az ágyba notival és jött utánam és folytatja:S

2012. júl. 7. 23:45
 5/17 anonim ***** válasza:
szerintem simogasd meg vagy adj neki enni, valami finom falatot amit szeret... érdekes eset. :O
2012. júl. 7. 23:46
 6/17 A kérdező kommentje:

ja meg..még valami ..fél éves, és benti ciceró..kikell mindenképp heréltetni? és akkor nem lesz ilyen durva?

szerencsétlent nem akarom megfosztani a kegytárgyaitól ha nem muszáj..

2012. júl. 7. 23:47
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

most képzeld el hogy meg van a frkad, tombolnak benned a hormonok.. ülsz az ablakban és szebbnél szebb dugni való csajok mennek el előtte, vagy éppen rendeznek orgiát a szemed előtt, mondjuk az udvarodon... és ennyi nem nyulhatsz magadhoz, még ki se mehetsz a másik pasit elkergetni a területedről... semmi....

ebből a szempontból nem lenne jobb ha nem tombolnának a hormonok?

2012. júl. 7. 23:50
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem volt rengeteg macsekom, kinti cicák voltak és nem volt ivartalanítva egyik sem. szerintem jó soruk volt így, nem voltak problémák emiatt. de lehet, hogy neki jó lenne, sok benti macskát ivartalanítanak pont ezért. szerintem kérd ki egy állatorvos véleményét is.
2012. júl. 7. 23:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ivartalaníttatnod kéne a macsekot, mert ha ivarérett lesz, jelölni fog, méghozzá rendszeresen, pisivel, büdösen és mindenhova. Egyébként tényleg beizgulhatott, nekem volt egy macskám, ami az olajbogyó illatától indult be teljesen. Fetrengett, tekergőzött, tiszta hülyén viselkedett. Nem lehetett sem bogyót enni, sem olivaolajat használni a jelenlétében :)
2012. júl. 7. 23:52
 10/17 A kérdező kommentje:

most képzeld el hogy meg van a frkad, tombolnak benned a hormonok.. ülsz az ablakban és szebbnél szebb dugni való csajok mennek el előtte, vagy éppen rendeznek orgiát a szemed előtt, mondjuk az udvarodon... és ennyi nem nyulhatsz magadhoz, még ki se mehetsz a másik pasit elkergetni a területedről... semmi....

ebből a szempontból nem lenne jobb ha nem tombolnának a hormonok?

meggyőztél. köszi :)

hétfőn felhívom az állatorvost, és bejelentkezünk a guillotine ra

2012. júl. 7. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!