Macskaalom, ti milyent használtok?
Milyet vesztetek a cicusoknak? Szilikonost, másik fajtát? Márkát és hozzá boltot,árat, tapasztalatot irjatok lécci!
Köszi
Na, akkor én vagyok a legközönségesebb. Spar-ban vásárolt csomósodó Budget alom, más boltokban Cirmi néven is árulják. 5 kg 350 Ft körül.
Hét és fél macska mellett drágábbra nem futja.
Nagyon ajánlom:
Rossmannba 5kg-os tökéletesen csomósodó, szagtalan. 700Ft.
Lidl-be 10kg-os szintén tökéletesen csomósodó, szagtalan. 750Ft.
Nem ajánlom:
Rossmannban és Praktikerben kapható Biolux alom olcsó, de ha belepisil, szinte az egészet dobhatod ki, nem zárja magába a szagokat se.
Előző vagyok.
Rossmannba a Winston, Lidl-be a Coshida a szuper. (A macskám kedvenc kajamárkája a Coshida, száraztápban és nedvesben egyaránt.)
Köszönöm a válaszokat!
Elsőre a 2. válaszoló által használt almot próbáltuk ki a zöldalmásat(akciós is volt 2600ft), nagyon bevált szeretik a cicák, nincs kellemetlen szag, nagyon jól csomosodik. A 8-10 cm-t soknak találtam, de a macskáim is, igy kevesebbet használnak egyszerre. Az is igaz, hogy naponta kell körülötte takaítani, mert ahogy jönnek ki a tálból széthullaltják.
De minden válaszolónak köszönöm! Lehet hogy a többiből is probálok majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!