Macskaalom, ti milyent használtok?
Milyet vesztetek a cicusoknak? Szilikonost, másik fajtát? Márkát és hozzá boltot,árat, tapasztalatot irjatok lécci!
Köszi
Multifit Higenie White. 3000Ft/20L, és 7 kg.
A nagy trükk az hogy az alacsony árúakat kilóra árulják és olcsóbbnak tűnik, pedig kb ugyanaz. Ebből kijön 3 alom, a 2000Ft-os ból kettő. Ugyanott vagy, akkor már inkább a könnyebb. Mindig literre nézd az árat!
Fressnapf premiere excellente illatos (fahéjas, zöldalmás, gyönygyvirágos) most le van árazva a fahéjas azt hiszem, 3500 Huf 12 liter.
Nagyon imádom, én is, és a cicák is. Mindig jó illat van, jól csomósodik, nem esik szét a pisipogácsa. 3 havonta van teljes csere, addig csak utántöltés.
1. válaszoló: nem irtál boltot, lécci
2. válaszoló: 3 havonta? ezen meglepődtem leirnád hogy használod az almot (mennyit, hány cica van, stb...)
1 nagy fedett almom van, és 2 cicám, az ajtója le vann véve hogy szellőzön.
Feltöltöm, úgy 8-10 cm magasan.
Egy nap 2x kiszedem a pisipogácsát, és az ürüléket, lapáttal.
Majd heti 1x, utántöltök.
3 havonta tisztítom ki az alomtálat, fertőtlenítem, ami benne van alom, az megy a kukába. Aztán pedig teljesen újjjal feltöltöm.
Meddig elég egy zsák(12l) alom?
Köszi
BioCats narancsos 10 L = 2600 körül, bárhol megkapható.
Illatos, jól csomósodik, elég utántölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!