Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek mitől tudd fel...

Szerintetek mitől tudd fel dagadni egy kiscicalába? Többi lent

Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy sántít meg néztem a lábát és láttam hogy nagyon fel van neki dagadva ha hozzá érek el kezd nyávogni meg néztem nincs neki ott semmi ,nem csípte meg semmi vagy ilyesmi csak nagyon fel van neki dagadva be tekertem egy hideg ronggyal neki majd holnap el viszem dokihoz.
2012. júl. 1. 19:01
 1/5 borcsi02 ***** válasza:
Az orvos nagyon jó ötlet.Mindenképp vidd el őt.Amúgy lehet,hogy valami mégiscsak megcsípte,mert annak a nyomát nem biztos,hogy észreveszed.
2012. júl. 1. 19:54
 2/5 Vicuska87 ***** válasza:
Tüske, darázs, vagy rosszul esett valahonnan.
2012. júl. 2. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmúlik neki.Az én régi cicám(sajnos már nincs velem :'( ) megvédett úgy a darázstól,hogy elkapta és utána láttam hogy kb 3-4 cmrel nagyobb a lába.Elmúlt neki semmit nem csináltam.Nem kell itt "városian" felkapni a vizet!!
2012. júl. 2. 08:55
 4/5 Vicuska87 ***** válasza:

"Nem kell itt "városian" felkapni a vizet!!"

Senki sem kapja fel a vizet.

2012. júl. 2. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Regelre el múlt nem fájt neki nem vittem orvoshoz az óta nincs vele gond.
2012. júl. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!