Tenyészmacska vásárlása?
Figyelt kérdés
Van egy imádott fajtám, a maine coon, és régebben vettem egy tenyészkandúrt akivel kiállításokra jártunk, és fedeztetésre vettem, egyedüli cicának. Most is elgondolkoztam ezen, de félek h megint ugyan az lenne a vége. A cicát el kellett adni, mert folyamatosan hugyozott és szart mindenre, támadta a fejemet éjszaka, harapott, karmolt, a takarón "gyakorolt" és ilyenkor nem lehetett hozzáérni h abbahagyja mert rögtön ordítva támadott. Ivartalanítva lett de semmit sem segített. Lehet h inkább nőstényt kéne vennem, bármennyire is kényelmesebb lenne egy kandúr?2012. jún. 27. 18:18
1/3 anonim válasza:
Ezt ott rontottad el, hogy nem kellett volna vele fedezni...meg mindent csinálni..persze, hogy minden hova oda PISILT mert jelölt..nem volt időben ivartalanítva ilyenkor már feleslegesen vitted el ivartalanítani! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!!!! Neked nem való macska!
2/3 anonim válasza:
A kérdező azért nem ivartalanította a macskáját, mert fedeztetésre vette.
A nőstény cica is szokott jelölni egyébként.
3/3 A kérdező kommentje:
Első, félreértetted és máris támadsz...még nem fedeztettem vele amikor ivartalanítva lett.
2012. jún. 28. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!