Mit csináljak a cicunak, hogy gyogyuljon a lába?
A cicu összekapott a szomszéd macskával és valoszinü,hogy a lábát megharapta,igaz nem volt véres,de esetleg már lenyalta mire hazajött.most meg nagyon sántit,meg van dagadva.Ma ki se jött a házábol nem is evett,nem pisilt
becsavartam egy törülközöbe és májpürével beadtam neki egy fél algopirint,most meg elbujt
nem vittem orvoshoz !egy vizit 6000 !
remélem használ neki mert nagyon kedveljük egymást !
velem alszik az ágyban
Köszönöm a kedves válaszokat,meg a nem kedveseket is,mert az azt jelenti törődünk egymással !
a cicu él,tegnap evett is már édes szirupszerü gyerekgyogyszert adtam neki egy mokkás kanállal,olyat amit az ujszülöttek is kaphatnak a lába még dagadt,
borogatni nem engedi
üdv nektek..azért kár letolni valakit,ha nem ismeritek
a helyzetet,talán elképzelhetö,hogy ma van olyan ember,aki nem tud állatorvosra 6000 forintot adni '!
nem ?
Tulajdonképpen, neked mindegy volt.
Vagy azért pusztul el, mert tele nyomod nem állatnak való gyógyszerrel, vagy verekedés miatt szerzett sebesülésekbe hal bele.
Kellenek ilyen kísérletező kedvű emberek is.
Ez az ! Adjál neki még több nem neki való gyógyszert. Hajrá, így tovább.
Nem értem..... aki nem tud gondoskodni egy állatról az mi a farokér tart? Ez olyan mintha örökbe fogadnál öt gyereket..... nem tudsz róluk gondoskodni, de nem baj majd ha megbetegszenek kapnak állat gyógyszert..... ugyanaz.... vagy nem bírják fel fogni az ilyen emberek, hogy a macska is beteg lehet és akkor bizony őt is ápolni kell, gyógyszerekkel stb..??
Kedves Válaszolók !
jelentem él a CICU,sajnos nem tudok képet küldeni,mert nincs gépem
egy nureflex nevü bébigyogyszert kapott 3szor és ma már
a szokásos játékát is elövette egy kicsi gumigolyot,amivel beugrik a fürdökádba-szárazon-és ott gurigázza
viszont nem értek valamit még ! miért kell sértegetni a kérdezöt ? sok helyen látom,hogy nem is a válasz a fontos,vagy a tanácsadás,hanem az odamondogatás...
mire jo ez ? jobban érzed magad ettöl ? itt is ebben a néhány válaszban is többnyire szidalmazók vannak..
ha a barátod tanácsért fordul hozzád egy kellemetlen eset miatt,öt is elöbb jol letolod, jobban lenyomod a viz alá ?
hogy még sz@rabb legyen neki ?
köszönöm mindenkinek a választ...túléltük az esetet én meg nem irkálok ide többet !
ja és még valami:képzeljétek vannak olyan megátalkodott falusi emberek,akik nem hullatnak könnyet akkor se,ha egy auto elüti a macskájukat,bizony megesik,ha a cica nem vigyáz, az autosok nem fékeznek egy macska miatt
persze vannak kivételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!