Mit csináljak a cicunak, hogy gyogyuljon a lába?
Figyelt kérdés
A cicu összekapott a szomszéd macskával és valoszinü,hogy a lábát megharapta,igaz nem volt véres,de esetleg már lenyalta mire hazajött.most meg nagyon sántit,meg van dagadva.Ma ki se jött a házábol nem is evett,nem pisilt
becsavartam egy törülközöbe és májpürével beadtam neki egy fél algopirint,most meg elbujt
nem vittem orvoshoz !egy vizit 6000 !
remélem használ neki mert nagyon kedveljük egymást !
velem alszik az ágyban
#láb #cicunak
2012. jún. 26. 21:40
1/21 anonim válasza:
Gratulálok. Megmérgezted a macskádat algopirinnel.....
2/21 anonim válasza:
Algopirint? Holnap eláshatod a cicádat..
3/21 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy meghalljon holnap azonnal az orvos, mert valószínű, hogy már most gyomorfekélye van
Az is lehet, hogy gyógyszertől ilyen kedvetlen és azért nem eszik, pisil. -.-"
4/21 anonim válasza:
Jobb lenne ha most elmennél az orvoshoz ha még el lehet. Amugy nem sok esélye van :S
5/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem fake kérdés.. ha valaki szereti a macskáját.. csak nem lövi be algopirinnel.. kérdező egyébként hány éves vagy? és milyen macska? a fajtájára gondolok
6/21 anonim válasza:
Annyira nem szeretheti a macskáját mert akkor vetted volna a fáradtságot és rákeresett volna, hogy szabad-e emberi gyógyszert adni az állatoknak ....
8/21 anonim válasza:
Mikor adtad be szegénynek a mérget ?
9/21 Vicuska87 válasza:
NO COMMENT!
Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!