A macskám állkapcsa valószínűleg eltört. Hogyan tudom biztosra megállapítani?
HAJRÁ KISCICA!
Kedves szentimentális válaszolók!van olyan hogy a szíved szakad bele de nem tudsz segíteni,a világ egy kemény kegyetlen hely,az a dolgunk hogy jobbá tegyük!!!
Pl ha valakit érdekel nézzen utána hány kisgyermek hal éhen vagy olyan betegség miatt meg ami számunkra 1 oltás és pipa
nem azt írtam hogy a minimálbér 1/3-ából élek, hanem hogy a minimálbérem 1/3-át küldöm segítségül -.-
szövegértés 1es
legszívesebben minden válaszolót egy fal mellé állítanák !!!! (aki a ekkora nagy állatbarát ! Vidd állatorvoshoz....! állatkínzó....,! utállak......,! bármit meg teszek a kis cicákért.....,! féle válaszolókat)
és egy golyó szórót szegeznék rá !
e közben mellé tennék egy kis macskát vagy egy kis kutyát vagy bármilyen nemű és féle állatot,és meg kérdezném te vagy ö ?
Na ilyenkor derülne ki, ki is az állatbarát és hogy ki az állatkínzó, állat gyilkos !
"amikor a minimálbér 1/3-ából élek én is......" Ne haragudj, de ha 100x olvasom el, akkor is azt írtad, hogy a minimálbér 1/3-ából élsz... De ne zavarjon. Ha azt sem tudod, hogy mit írtál miért vagy itt? Gondolom azért, hogy lealázd a kérdezőt, te meg jófejnek tűnhess. HÁ-HÁ...nem jött össze.
A 41.,43. hozzászólóknak TELJES MÉRTÉKBEN igazat adok!!!!!
Tátva marad a szám a magyar mentalitástól. Ezért jobb is, ha az ember nem közli senkivel, hogy magyar. Általában csapkodják a térdüket a nevetéstól, ha magyarokról van szó. Köztudott, hogy ez mind cigány gondolkodásmód.
15 éve dolgozom állatmentésen. Csak kiscicákkal foglalkozunk, ujszülöttekkel anya nélkül, vagy vemhes anyacicákkal. A nagyon beteg cicákat sem altatjuk.
Az nem kifogás, hogy nincs pénz állatorvosra. Miért nem tesznek azért, hogy többet keressenek? Vagy megy adohány, az ital, és a kábitószer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!