A macskám állkapcsa valószínűleg eltört. Hogyan tudom biztosra megállapítani?
Igen, mi magyarok, állatkínzók vagyunk...
És most hogy megállapítottad? Tényleg eltört, és hagyod szenvedni?
tudom hogy off DE
AKI itt okoskodik hogy akinek nincs pénze ne tartson annak üzenem hogy nekem volt
olyan hogy arra nem volt pénzem hogy kaját vegxek magamnak és hitelbe gyógyították a cicámat mert elveszettem az állásom
a kérdező feltette a kérdését és válasz várt, nem pedig ki oktatást (tisztelet a kivételnek). Én is vidéken lakom és tudom hogy az ilyen problémákat nem lehet csak úgy pikk-pakk megoldani, autóba ülünk és visszük az állatorvoshoz és majd kifizetünk neki pár 10 ezrest, ez Magyarország itt ezt sokan nem tehetik meg, ezt csak azok tudják akik értik miről beszélek....
rengeteg olyan házi állat van legyen az kutya, vagy macska, akik bizony szenvednek valami végett és nem viszik őket azonnal(vagy sohasem) állatorvoshoz.
És igen én is rengetegszer láttam már hogy kis kutyákat, vagy kis cicákat falhoz vagdostak vagy ásó nyéllel fejbe ütötték őket.
ez most durván fog hangozni de ha nem kell, és nincs mért eltartani, nincs kinek oda adni, akkor ez a sors vár rájuk.
Nem lehet minden állatot megmenteni,
inkább pár napos korában egy határozott mozdulat, mint kóborlás, éhezés ki tudja meddig.
szia én nem oltalak le pedig városi vagyok ...
hogy van a cicuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!