Hogyan szabadulhatnék meg a 8 kismacskától, Pestszentlőrinc?
Legyél még kicsit kitartó mig nem akad gazdájuk,
türelem:-) tedd fel több helyre is neten ne csak az expressbe,pl. láttam piacokon is láttam kivittek ajánlgattak kiskutyákat, cicákat. Én egyébként mindenképp az elajándékozás mellett döntenék, bár nem lesz egyszerü,hiszen a kisállatok tartása is elég felelősségteljes.
Sok szerencsét próbáld meg ugyis jön a 7vége szombaton is van lőrincen a havannán is jókis piac, vidd ki őket, szerintem lesz gazdájuk:-) sok sikert! :-) neked és a cicáknak is kivánom jó gazdikhoz kerüljenek:-)
Hogyan szabadulhatnál meg tőlük? :(Púp a hátadon,de akkor mért nincs ivartalanítva az anya?
Csinálj róluk képet és rakd fel több hirdetési oldalra(macska.hu pl)Ahol élsz ott ragaszd ki pár hirdető táblára,fresnapfba és hasonló helyeken.
Ne aggódj nekem is sikreült igaz csak 4et
suli van a környéken?gyerekeknek máármint a szüleiknek hátha kell?
kitartás rakj fel képet is róluk
Megszabadulni... szép megfogalmazás mondhatom!
Csak képpel együtt lehet eredményesen hirdetni, és a nemüket is meg kell adni!
Tedd fel facebookre, jófogásra, állatapróra, [link] stb... türelmesnek kell lenni, nem egyszerre fogják elvinni őket lehet, hogy 2-3 hétbe is beletellik.
Egyébként milyen színűek, milyen neműek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!