Hogyan szabadulhatnék meg a körömgombától? Amiket a gyógyszertárakban lehet kapni már mind kipróbáltam de semmi eredmény.
Van hogy a lenoves segit az sajnos lehet 4,6 honap is akar.
borgyigyasz ecsetelot adhat ra.
vagy a pesikuros kikezeli
de sajnos ez hosszu ido kitartas.
es szerintem nezz utanna hazi praktikaknak.
aazok mindig hatasosak.
"Amiket a gyógyszertárakban lehet kapni már mind kipróbáltam de semmi eredmény."
Tedd meg légyszi, hogy felsorolsz párat...Ugyanis ez bonyolultabb betegség, mint a fejfájás. A gyógyszerek árai a 60000.- től a 2000.- ig terjednek. Te meddig jutottál?
Támogatom, aki azt írta menj bőrgyógyászhoz. Ő majd felír valamit. Ha biztosra akarsz menni előtte áztasd ki a lábad ecetes-sós vízben, és utána kenj rá minden anyámkínját. És legyél türelmes. Gombát kiírtani nem két perc, anno még a bioszkönyvemben azt írták 1 év mire teljesen meg tudsz szabadulni tőle, a lábköröm lassan nő, a gomba meg könnyen tér vissza, így ha most kezded el kezelni nem fogsz még megszabadulni tőle ezen a nyáron.
Ami a cipőt illeti, jobban szaporodik a gomba sötét, nedves, rosszul szellőző helyeken, így fontos a megfelelő cipő választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!