A szomszéd itthagyta a kutyáját. Hogyan szabadulhatnék
meg tőle?
Figyelt kérdés
A kutya nem a mienk, egy közös udvarban van két ház, a szomszéd elköltözött, a kutyáját meg itthagyta. Hogyan lehetne elvitetni valahova vagy ilyesmi? Kinyírni nem akarom, meg egyébként is, lehet, hogy más még befogadná. Debreceni vagyok. Sintértelep? Mit ajánlotok?
(u.i.: Néhány fontos dolog, még mielőtt bárki rákérdezne:
1. Nem, nem akarom befogadni a kutyát.
2. Nem akarok fizetni az elszállításáért. Csak meg akarok szabadulni tőle.
3. A volt szomszédot nem tudom elérni, így nem tudok vele beszélni sem, hogy vigye el.)
Szólhatnál a jegyzőnek mondjuk, neki elvileg gondoskodnia kell a kutya sorsáról.
2011. márc. 3. 13:27
2/17 anonim válasza:
Istent ments,hogy megtartsd azt a szerencsétlen kutyát! A soraidat olvasva ezerszer jobb helye lesz még egy menhelyen is,mint nálad,te bunkó!
2011. márc. 3. 13:29
3/17 anonim válasza:
Szerencsétlen kis állat..... :-( Lelőném az ilyen embereket....
2011. márc. 3. 13:29
4/17 anonim válasza:
13:29 vagyok: szerintem Téged kéne kinyírni, meg azt, aki otthagyta ezt a szerencsétlen kutyát.
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B@sszus, ilyen gan............... embereket............
2011. márc. 3. 13:31
5/17 anonim válasza:
Hívd fel ezek közül valamelyik számot, ezek a Debreceni állatmenhely elérhetőségei. Hátha tudnak segíteni. Vagy legalábbis valami tanácsot adni, hogy mit tegyél.
Telefonszámaink:
Bejelentés
(Kulcsárné Kati):
06-20/402-43-01
Állatotthon:
(csak nyitvatartási időben)
06/20-402-43-61
Kutyavonal
(Lékáné Lakatos Krisztina)
06-20/402-43-62
2011. márc. 3. 13:32
6/17 anonim válasza:
Debreceni állatmenhely:
Bejelentés
(Kulcsárné Kati):
06-20/402-43-01
Állatotthon:
(csak nyitvatartási időben)
06/20-402-43-61
Kutyavonal
(Lékáné Lakatos Krisztina)
06-20/402-43-62
Remélem annyira spur azért nem vagy b+, hogy egy telefont sajnálj szerencsétlen magára hagyott kutyától...
2011. márc. 3. 13:33
7/17 anonim válasza:
Szívtelen egy dög vagy a volt szomszédoddal karöltve! Szerencsétlen állat, ennél csak jobb sorsa lehet! Emeld fel azt a kib@szott telefont és ennyi szánj rá!
2011. márc. 3. 13:38
8/17 anonim válasza:
Értem, a kérdező természetesen érzéketlen bunkó, mert nem akar befogadni egy kutyát, de megölni sem akarja. Nektek van igazatok, akik simán lelőnétek őt is, és az előző gazdáját is :)
2011. márc. 3. 13:41
9/17 anonim válasza:
Azért szidjátok ,mert nem szereti a kutyákat?Nekem sem a kedvenceim,sőt...De volt vadászgörényem(szegeny 8 év után elpusztult),jelenleg 6 macskám van ebből 4 befogadott cicus. Ha 2.szomszéd srác átjön ,hogy vigyázzak a patkányára minden gond nélkül megteszem.Ha a cicáknak megyek vitamint venni kb elrobbantani se lehet a kis szőrös állatoktól(hörcsög,egér,tengerimalac) az állatkereskedésben.Egyedül a kutyák taszítanak az általános kedvencek közül.Kérdező, menhelyeknek eressz meg egy telefont,vagy az utcába kérdezősködj, hátha kell valakinek.
2011. márc. 3. 13:41
10/17 anonim válasza:
Ha nem így teszi fel a kérdést, akkor nem estek talán a kérdezőnek? Nem akarja megtartani és kész! Én úgy látom, hogy inkább segíteni akar rajta, gazdát találni neki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!