Rossz lesz-e az a cicának (6-8 hetes kicicca), ha addig kertben nevelték, de utána lakásba fogadom magamhoz?
Nem.
Nekem 8 évig volt perzsa macskám és lakásba élt mindig. De méghogy a macskák nem hűségesek..Földszinten éltünk albérletbe és kifeküdt mindig napozni az ablakba.Néha sajnos kiesett,és ott ült addig az ablak előtt míg a nagyszüleim át nem jöttek a kutyáért. Volt hogy szomszéd rakta be az ablakon,mert addig ott nyávogott:)
Szóval nem volt benne ilyen vágy hogy kalandozzon,imádott mellettem lenni,együtt aludtunk,rengeteget játszottunk,megszakad a szívem ahogy ezeket a sorokat írom,mindjárt elbőgöm magam úgyhogy abbahagyom...
Jó helyen lesz nálad ne aggódj,magassabb lesz az élettartalma is mint egy kalandozós macskának:)
6-8 hetesen rendes tenyésztő nem fog neked odaadni egy kiscicát. Ilyen korban még az anyja mellett a helye, 12 hetesen választhatóak el... Szobatiszta meg végképp nem lesz ennyi idősen, pláe, hogy azelőtt kertben tartották.
Szerintem még olvasgass a macskatartásról, aztán térj vissza a témára.
Nem lesz rossz neki, hiszen még igazán hozzá sem szokott a kerthez. Ha több évesen kerülne kertből a lakásba, az jobban megviselné. Nekünk van ilyen cicánk, sokáig nagyon vágyódott ki, de a biztonsága érdekében (idegen kutyák) nem merjük kiengedni.
Viszont a 6-8 hét valóban szörnyen korai, várjál még vele egy kicsit. Arra ügyelj, nehogy ivartalanítva adja neked a cicát, mert ilyen fiatalon gondok lehetnek belőle. 6-8 hónaposnál horábban ne engedd ivartalanítani.
Miért is lettem lepontozva?
(2. komment)
Köszönöm szépen a válaszokat, pár héttel idősebb cicát keresek akkor.
(ps.: én nem pontoztam le senkit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!