Miért van az h a macskám ott nyávog az ajtó elött mikor kimegyek érte arrébsétál. Soha nem bátottam. Mindig csak kajával tudom magamhoz csalogatni. Miért?
Szerintem is max bizalmatlan. Ha leguggolsz hozzá és úgy hívod, akkor sem jön? Mert ha állsz akkor nagyon nagy vagy és ha még új a cica, az nem túl bizalomgerjesztő :)
A mieink is azt csinálják, ha ki vannak téve a teraszra, hogy nyávognak mert be akarnak jönni, aztán kinyitjuk az ajtót, és ekkor meg így ránk néznek, mintha nem bírnák eldönteni, hogy tényleg be akarnak-e jönni vagy nem. Konkrétan hezitálnak :)
Én pont úgy tapasztaltam, hogy a kinti cicák szeretetéhesek, bújnak, másznak az emberre, a benti meg mint valami sértett gróf, megsimogatni se nagyon hagyja magát, utána meg sürgősen lemosakszik.. :D
Ja és ugyanő nyávogott a fürdőszoba ajtó előtt, míg bent voltam, de amikor kinyitottam, csak nézett rám, hogy mit akarok... Becsuktam, folytatta a nyávogást. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!