A szomszédban 30 macska! mit tudok tenni ellene?
Állatot az ember magának vesz, tart, fogad be stb., a saját felelősségére, úgy, hogy azokról a megfelelően tud is gondoskodni és a szomszédokat a legkevésbé zavarja,zavarják! 3 nagy kutyám éjjel bent alszik a házban, hogy ne zavarják a szomszédokat éjjel az ugatásukkal. 2 macskám szobacica, mert nem szeretném, hogy kóborlásaik során ilyen-olyan betegségeket hazahordjanak, ezzel megfertőzzék a családtagjaimat és a többi állatomat.
A kérdező esete valóban felháborító, sőt fertőzésveszélyes! Ekkora macskafalkában könnyen elterjedhet sok emberre veszélyes betegség. Rüh, bolhásság, férgesség, stb. Kíváncsi lennék, hogy a 30 macskából mennyi van beoltva?! Ha nem tudok egy állatról gondoskodni, akkor nem fogadom be! Sajnálom a cicákat, de tényleg nem tudom mi lenne ennek a helyzetnek a megoldása, hogy mindenki jól járjon és a cicák is életben maradjanak. Nem irigylem a kérdezőt!
Én egyetértek a kérdezővel!! Nem az a probléma hogy őt zavarják a szomszédok és egyedül akar lenni. Nem neki kéne tanyára menni hanem annak aki állatkertet akar sorházba!
Én imádom a macskákat de nemhiszem hogy én is elbírnám viselni hogy egyszerre harminc macska ugrál az asztalaon,összeszarják a teraszomat meg nem lehet aludni!Akármilyen jól tartják a macskákat hívd ki az állatvédőket, ez a macskáknak se jó hogy harmincan vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!