Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszédban 30 macska! mit...

A szomszédban 30 macska! mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Új házba költöztünk és kiderült ,hogy a szomszédnak van 30 macskája,undorító a szag,bejön a háloszobámba is,mert k9zvetlen szomszédok vagyun(sor ház),pont az ablakom alatt ad nekik kaját.van egy beépített teraszunk,aminek a tetején ugrálnak,futkorásznak éjszaka,de olyan hangos hogy állandóan felkelünk,bejönnek a házba,tele a kertünk szarral.szinte minden éjjel berisazt a kocsink mert rajta ugrálnak.beszéltem a nővel ,hogy csináljon vmit a macskáival,mert elegem van.mondtam hogy vigye be őket a házba-hát hogy én hogy kérhetek tőle ilyet-ezek nem házi macskák hanem befogadott utca macskák.ugyhogy most megyek és szépen feljelentem,mert ez igy tarthatatlan.nem mellesleg van 2 kisgyerekem 2db 2éven aluli,nagyon félek hogy elkaphatnak valamit.mennyi esélyem van ellene? ez csak birtok háborítás lenne? akivel eddig beszéltem a lakók közül mindenkinek kivan a t**e vele,állítólag -anú mondta-már egyszer kihívták rá a felügyeletet és nem csináltak semmit..csak blöffölt volna? létezik ilyen,hogy ezt megengedheti magának egy ember,hogy a lakóközösségre sza**va azt csinál amit akar?
2012. jún. 8. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Állatot az ember magának vesz, tart, fogad be stb., a saját felelősségére, úgy, hogy azokról a megfelelően tud is gondoskodni és a szomszédokat a legkevésbé zavarja,zavarják! 3 nagy kutyám éjjel bent alszik a házban, hogy ne zavarják a szomszédokat éjjel az ugatásukkal. 2 macskám szobacica, mert nem szeretném, hogy kóborlásaik során ilyen-olyan betegségeket hazahordjanak, ezzel megfertőzzék a családtagjaimat és a többi állatomat.

A kérdező esete valóban felháborító, sőt fertőzésveszélyes! Ekkora macskafalkában könnyen elterjedhet sok emberre veszélyes betegség. Rüh, bolhásság, férgesség, stb. Kíváncsi lennék, hogy a 30 macskából mennyi van beoltva?! Ha nem tudok egy állatról gondoskodni, akkor nem fogadom be! Sajnálom a cicákat, de tényleg nem tudom mi lenne ennek a helyzetnek a megoldása, hogy mindenki jól járjon és a cicák is életben maradjanak. Nem irigylem a kérdezőt!

2012. jún. 9. 14:14
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.már ott tartunk,hogy beszéltem 3 emberrel az önkormányzaton belül és nincs erre törvényi szabályozás,hogy hány macskát tarthat,csak ne zavarjanak másokat.kaptam még egy telo számot,amit még ma felhívok és követelni fogom h vkit küldjenek ki felülvizsgálni az ügyet.ma hajnali 4 kor keltünk mert ugrálnak a tetőn,kb. olyan mintha a fejed mellett csapnának össze egy cintányért,nagyon kellemes erre felriadni.vki azt irta,hogy költözzek tanyára,ha ezt nem tűröm,hát üzenném neki,szerintem az való tanyára aki paraszt,és ilyet művel emberekkel,nem városba való!!-zárójelben-nem Mo-n élek,ott utána néztem ,hogy milyen törvények vannak erre,és itt meg semmi...mondtam az önkormányzatosnak,hogy ő bármit megtehet amit csak akar?? akkor én is csinálhatok itt állatkertet?hozok 20 kutyát ,még 10 macskát,kiteszek terráriumokat a kertbe és telebaxom kígyókkal meg minden veszélyes pókkal,úgy ki a kirakatba lássa mindenki!-na erre kaptam meg a 3.telefonszámot...
2012. jún. 11. 12:41
 13/15 anonim válasza:

Én egyetértek a kérdezővel!! Nem az a probléma hogy őt zavarják a szomszédok és egyedül akar lenni. Nem neki kéne tanyára menni hanem annak aki állatkertet akar sorházba!

Én imádom a macskákat de nemhiszem hogy én is elbírnám viselni hogy egyszerre harminc macska ugrál az asztalaon,összeszarják a teraszomat meg nem lehet aludni!Akármilyen jól tartják a macskákat hívd ki az állatvédőket, ez a macskáknak se jó hogy harmincan vannak..

2012. aug. 31. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a szomszédod k*rvajó ember lehet, attól függetlenül, hogy macskabolond, nagyon-nagy felelősséget vállalt a nyakába ennyi állattal. Te vajon képes lenél ilyen felelősségre és szeretetre?
2013. febr. 3. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek 15 befogadott kistestű keverék kutyája volt. Kb tacsi és foxi méret közöttiek mind. Közös erővel fogták meg a rókákat, a nyesteket, védték a tyúkokat, a macskákat, elriasztottak minden idegent. Hát a drága szomszédság, az egész utcában összefogott ellene és az ismerősöm tudta nélkül feljelentették, mert hangosak voltak. Az ismerősömnek már csak a papír jött, el kellett altatnia mind a 15 kis befogadott kóborkáját. Aztán meg persze mindenki panaszkodott az utcában, hogy jajj megint bejött a róka stb .. A kiskutyák nem csak azt a házat, az egész utcát bevédték.
2020. okt. 10. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!