Van egy hamvasszürke kiscicám és szeretnék neki nevet adni van ötletetek? Ha lehet nem ilyen egyszerű neveket várok, hanem különlegeseket ami illene rá.
Selyem..
hogy tetszik
légyszi irj hogy mi lett
Szia 6-os,ez tök jó! :) Mondjuk így látatlanban elég ijesztő! :D:D:D:D
KÉRDEZŐ!
Azt,hogy mi illik a cicádra,azt te tudod! Én mindig úgy adok neki nevet,hogy a természetéből adódóan! Nem kapkodom el,úgyis a hangomra jön hozzám,nem azért mert a nevét kiabálom... :)
Én cicáim: Drazsé (Dodó), Hanga, Vanda, Piperkőc (Pipő), Mimóza (Mimó), Vacak, Kacat, Pocak, Miranda, Molly, Fruxy, Sziszi/Szeszi/Sziszó (eredetileg Szelídke :D), Fifi (eredetileg: Fújós nyuszi xDDD), Cosmo (~Kozmó), Johnny (~Dzsoni) :DD
A volt cicáim: Micó, Fruzsina, Wiju, Kóla, Kóla2 (~Kólakettő x)), Ananász (Ancsi), Lilla, Whiskas, Whisky, Machiko, Boci (Bubu), Ferenc (Fecó), Törpincs... Most ezek jutottak eszembe, de biztos vagyok benne, hogy jóval több volt :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!