Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy hamvasszürke kiscicám...

Van egy hamvasszürke kiscicám és szeretnék neki nevet adni van ötletetek? Ha lehet nem ilyen egyszerű neveket várok, hanem különlegeseket ami illene rá.

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Selyem..

hogy tetszik

légyszi irj hogy mi lett

2012. jún. 5. 23:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem az első szürke cicám Cili,aztán a második Nokedli (nagyon picinek hoztam,kb. 4 hetes volt) aztán a szürke fehér cicám Mazsola volt,most pedig a szürke drágaságom Tücsök!
2012. jún. 6. 08:04
 13/20 anonim ***** válasza:
6. vagyok és igen írd meg hogy melyiket választod....KISVUK NEKED MEG annyit szeretnék írni hogy a cicám Cili a nyuszim Nokedli a kutyám meg Tücsök xDDDD jól bele találtunk
2012. jún. 6. 09:40
 14/20 emir72 ***** válasza:
Hamvas? :)
2012. jún. 6. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Mona, Mia, Milli? :)
2012. jún. 6. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy hamuszürke cicám,Hamu volt a neve :)
2012. jún. 6. 19:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Luna? (a sailor moon-ból)
2012. jún. 6. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia 6-os,ez tök jó! :) Mondjuk így látatlanban elég ijesztő! :D:D:D:D

KÉRDEZŐ!

Azt,hogy mi illik a cicádra,azt te tudod! Én mindig úgy adok neki nevet,hogy a természetéből adódóan! Nem kapkodom el,úgyis a hangomra jön hozzám,nem azért mert a nevét kiabálom... :)

2012. jún. 7. 11:22
 19/20 anonim válasza:

Én cicáim: Drazsé (Dodó), Hanga, Vanda, Piperkőc (Pipő), Mimóza (Mimó), Vacak, Kacat, Pocak, Miranda, Molly, Fruxy, Sziszi/Szeszi/Sziszó (eredetileg Szelídke :D), Fifi (eredetileg: Fújós nyuszi xDDD), Cosmo (~Kozmó), Johnny (~Dzsoni) :DD

A volt cicáim: Micó, Fruzsina, Wiju, Kóla, Kóla2 (~Kólakettő x)), Ananász (Ancsi), Lilla, Whiskas, Whisky, Machiko, Boci (Bubu), Ferenc (Fecó), Törpincs... Most ezek jutottak eszembe, de biztos vagyok benne, hogy jóval több volt :))))

2012. jún. 7. 14:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! huhh köszönöm szépen a neveket :) nagyon sok érdekeset találtam és sok megtetszett. Tetszik a Micó is nagyon de anyu úgy döntött Liza lesz a neve :)köszönöm mindenkinek aki nevet írt :D
2012. jún. 8. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!