Mi a véleményetek az applaws tápokról?
Igen, minimum 7 kg-ot veszek,mindig neten rendelek,nálunk sem lehet sehol kimérve ilyesmiket (macskának) kapni és az egy fél évre elég legalább. A W kaja után persze, hogy nehéz lesz átállítanod az ízfokozótól és egyéb "nyalánkságoktól" mentes applawsra, de maradj kemény, ne engedj neki!!
És mint említettem, sztem nagyon jó táp az is.
Nem tudom olvasod e még a válaszokat...
Én sokáig etettem Applaws táppal. Veri az Acanát, Royal C-t, Eukanuba... legtöbb ismert prémium, szuperprémium tápot, viszont árban fele. Rengeteget izzadok ezen a táp témán, mert inkább költök kajára, mint orvosra. Szerintem jó táp összetételét tekintve, a macsekok is szeretik. Most Taste Of The Wild-et rendeltem a zoofast-ról, állítólag ez világelső az Orijennel. Árban ugyanaz, mint az Applaws. Ha beválik felváltva fogják kapni.
Ha még olvasod, Acana-t lehet kapni kimérve. Én két helyről tudok, az egyik az Örs Vezér terén a cédrus piac, a másik a XIII. ker-ben. Orijent egy X. ker-i kisboltban. 2200 Ft köröl van az áruk/kg, úgyhogy azt gondolom egyáltalán nem vészes.
Egyébként az Acana honlapján fenn van a boltok listája. Lehet, hogy nem a leg- updatebb, de érdemes azért felhívni őket, hogy van-e épp nekik.
Viszont mióta a kanadai partoknál van ez a radioaktív szennyeződés mizéria,én úgy döntöttem átállunk más tápra. (A cicám se szereti már annyira, pedig egy fél évig nem bírt betelni vele.) Én is az Applaws-t néztem ki, de ha tényleg tömegcsirke, meg rákkeltő anyag van benne, akkor lehet, hogy mégsem.. Az Acanának az az előnye, hogy elvileg szabadon tartott/fogott emberi fogyasztásra alkalmas állatokból van ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!