Mi a véleményetek a Tropica tápokról?
Leginkább a személyes tapasztalatok érdekelnének, a Sera meg Tetra-fanok lehordásai nem nagyon :)
Ha valaki tudná szemléltetni, hogy pld. Panzi meg Sera közt lehet vagy mondjuk a Sera szintjén, az jó lenne. Semmiféle véleményt nem találtam róla neten.
Konkrétan a spirulinás tablettát néztem ki törpe szívóharcsáknak, Supervitet guppiknak és pld. Carnivore a sziámi harcosaimnak. Leírás alapján nagyobb spirulina-tartalmú a tabletta pld. a Seránál, illetve más termékei leírásai is szimpik, persze ez lehet reklám is. Ezért ötlött fel bennem a kérdés. Meg a diszhal.info ajánlásaiban is ezek a fajta tápok szerepelnek. Persze átfogó leírást is szívesen olvasok, nem csak a fentebb említettekről :)
Köszi a véleményeket előre is!
A Sera tápok jók szoktak lenni.
Tetrát is vettem már, azzal se volt gondom.
Panzi kaját még nem vettem asszem, abból csak növénytáptablettát, de az is jó.
Köszi! Most Serával etetek, csak érdekelne.
De közben észrevettem, hogy elírtam :) Tropical tápokról lenne szó, ez külön márka.
A boltos szerint a Tetra kaják a legjobb minőségűek.
Én meg az alapján szoktam kajákat venni, hogy elolvasom mi van ráírva, és azt veszem meg, amibe a legtöbb összetevőő van, hogy ilyen jó kis mix legyen, és akkor nekem mindegy, hogy ki gyártotta.
Én véleményem szerint a Tetra és a JBL a legjobban összeállított minőségi táp , majd kb. egy szinten mozog a Tropical és a Sera.
A Tropical-nak a spirulinás tápja 36% spirulinát tartalmaz, míg a JBL-é 40%-ot. Árban gyakorlatilag hasonlóak.
A Tetra drágább egy kicsit és nem írják rá a spirulina tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!