1éves ivartalanított szobacica viselkedése meg fog valaha változni?
Alig marad egy helyben, nem nagyon lehet simogatni, csak akkor ha ő akarja. Szinte csak a játékai érdeklik, no persze a rosszalkodás, harapdálás, kergetőzés, plüssök levadászása lesből.
Lakásban tartott cica, azt mondják az ivartalanítással bújósabb lesz, na ő azóta nem pihent ölben, méginkább csak a játék érdekli.
Fog valaha többet bújni, vagy lesz kezesebb...
Az enyém is dettó, mint a többieké. :)
Ivartalanított leányzó!
Szerintem valamennyit csillapodnak majd, ha idősebbek lesznek, de ha ilyen marad nem számít, legalább nem alszok el takarítás közben! (állandóan ijesztget) :):):)
Az én cicóm is egyéves. Nagyon sok függ attól, hogy hol született, hol töltötte élete első hónapjait. Az én macskám is falusi volt anno, igazi "parasztmacska", ezért hosszú távon nem marad meg a lakásban (a hétvégéket lakásban szoktam tölteni, hétköznap anyuéknál vagyok kertes házban, a cicát viszem magammal). Ha szobacicaként született, jobban megvan a lakásban, a játékokkal, emberekkel barátságosabb.
Az én macskámnál kisebb-nagyobb kilengések figyelhetők meg, mint egy sinus-görbe: egyszer nyugodtabb időszakai vannak, néha meg egy őrült, egész nap futkos, bolondozik, éjjel pedig nem hagy aludni. De az évek múlásával biztos lehetsz benne Te is, hogy nyugodtabbá válik majd - legalábbis a kezdetekhez képest. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!