Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet-e allergiás valamire a...

Lehet-e allergiás valamire a macska?

Figyelt kérdés
Már harmadszorra lett rosszul a macskám.. perzsa, de biztos hogy nem a szőrcsomóktól. Így történt: adtunk neki fasírozottat, meg rizst.. nem volt lejárva, ez biztos. A másik macska is evett belőle, de neki nem lett semmi baja. Szóval megette, majd a sarokban kuporgott.. észre vettem, hogy egy nagy nyáltócsa van alatta, és a szájából is folyik. Zavart volt.. veszett sem lehetett, mert miután ivott tejet, megjavult.. de ez már 3-szor előfordult! először pár hónapja, utána meg kb 2 héttel. Arra gondoltam, hogy lehet allergiás valamire.. bár akkor sem ilyen lenne a reakciója.. szóval nem tudom. Állat orvoshoz nem vittük, mert hát addigra el múlik neki.
2012. máj. 31. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Azzal jó tisztába lenni,hogy a perzsák gyomra érzékeny,pláne a fűszeres fasírtra.Ne adj neki ilyen kajákat és nem lesz semmi gond.
2012. máj. 31. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy érzékeny a gyomruk :) köszi!
2012. máj. 31. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
egyik macskának sem jó a fűszeres kaja.
2012. máj. 31. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Jah és a másik házimacska..
2012. máj. 31. 14:13
 5/10 anonim válasza:
Az én egyik macskám allergiás volt a macskaszőrre. Persze nem a sajátjára, hanem minden más macskáéra.
2012. máj. 31. 15:03
 6/10 Vicuska87 ***** válasza:

Fasírozottal eteted a macskát?

Nem csodálom, hogy beteg lesz tőle.

Hagymás, fűszeres dolgot macskának nem adunk!

2012. máj. 31. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os: jujj ez durva! Szegény macsek..

7-es: hát tudom, nem kellett volna. De nem tudtam hogy érzékeny a gyomra, a másik, a házi macska az mindent megeszik, legyen az bármennyire is fűszeres.

2012. máj. 31. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:
xD na ma nem vagyok a toppon úgy látszik! Szóval.. 5. és 6. :D
2012. máj. 31. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond, mostmár tudod:) Egyébként semmilyen macskának nem jó a fűszeres, sós, cukros, édes kaja. Az édeset nem is érzik. És tehéntejet se adj nekik, mert a macskák zöme laktózérzékeny.
2012. jún. 1. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én macskám is házi mégse adok neki minden sz@rt főleg nem fasírtot.Azért találták ki a macskaeledelt.Ha még esetleg előfordul szerintem vidd el állatorvoshoz,nem árt az óvatosság.
2012. jún. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!