Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretnék egy cicát de, a...

Szeretnék egy cicát de, a bátyám allergiás rá és nem szeretnék szfinx-et. Nincs valami más macska aminek vanszöre és nem vált ki allergiát?

Figyelt kérdés

Ha tudtokróla hogy van ,légyszi irjátok le...

Köszi!

2011. szept. 12. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem a macska szőre okoz allergiát, hanem a nyálában van valami anyag, amit ugye a szőrére ken mosakodáskor. Tudtommal nincs olyan macskafajta, amire nem allergiás az, aki a többire igen. Próbáld meg kivárni, amíg a bátyád elköltözik otthonról. :)

De egyébként sokszor van olyan, hogy az illetőnek a saját macskájától semmi baja nincs, csak idegen macskáktól tüsszög.

2011. szept. 12. 00:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazából már az egyetemen van de hétvégente hazajön.Régeben volt macskája de allergiás lettrá egy idö után... És nemnagyon akar szteroidot szedni hogy ellenezze az allergiát...Esetleg nem engednénk be a macskát aszpbájába.Talán ugy nem jönne ki az allergiája..
2011. szept. 12. 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a maine coon nem vált ki sokaknál allergiát... nem teljesen antiallergén, de tapasztalataim is azt mutatják, hogy a macskaallergiásokkal jól kijön az én maine coon-om.
2011. szept. 12. 00:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok: és az állatorvostól megkérdezheted, hogy milyen macskasampon jó allergiás gazdiknak (mármint tudom, hogy itt nem a gazdi az allergiás,de érted, na :D)
2011. szept. 12. 00:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segitetetek!:D
2011. szept. 12. 00:48
 6/13 A kérdező kommentje:
És abban tudnál segiteni hogy melyik tenyésztötöl érdemes venni a maine coon-t?:) Illetve hogy mennyi az áruk a cicáknak!
2011. szept. 12. 00:51
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
maine coon-ba beleszerettem!!!!<3 olllyan szép:)
2011. szept. 12. 01:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
hát én németországban lakom, a cicám is német :) úgyhogy tenyésztőt nem tudok ajánlani, mi baráti áron kaptuk 200 euróért.
2011. szept. 12. 02:48
 9/13 anonim ***** válasza:
expressz.hu-n szokott lenni
2011. szept. 12. 05:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is allergiás vagyok a macskákra. De a saját cicáimtól semmi bajom. Pedig az egyik gyakran velem is alszik. A kérdés az, hogy a testvérednek mennyire súlyos az allergiája. Mert ha csak akkor jön ki ha simogatja akkor nem vészes, és a megoldás is az, hogy nem engeded be a szobájába és ne simogassa. De ha súlyosabb, hogy elég vele egy légtérben lennie, akkor nem ajánlatos a cica :(

De legegyszerűbb ha vele és a szüleiddel beszéled meg, hogy zavarná-e ha lenne.

Mindenesetre gondold át, mert ha bátyádnál komoly gondokat fog okozni, akkor lehet hogy el kell ajándékoznod a cicust. Van olyan ismerősöd aki befogadná és jó gazdija lenne ebben az esetben?

2011. szept. 12. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!