Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha tanulok, vagy olvasok...

Ha tanulok, vagy olvasok miért fekszik rá a cicám egyből a könyvre vagy az újságra?

Figyelt kérdés
Gondolom azért, mert azt akarja, hogy vele foglalkozzak. Szerintetek?
2009. jún. 26. 23:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Velem is sűrűn csinálja ezt, de én szeretem. :)

Sztem nem kell ebből problémát csinálni, előfordul.

2009. jún. 26. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutyám csinálja ezt. De akkor is ráfekszik,ha csak úgy odaterítem neki az újságot, szóval sztem csak szeret azon feküdni.
2009. jún. 26. 23:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Jaj, ki mondta, hogy problémát csinálok ebből? Látsz olyat a kérdésemben, hogy ez engem idegesít? Olyanról még nem hallottál, hogy kíváncsiság?

Egyébként én meg kifejezetten szeretem, hogyha odajön hozzám a cicám, szóval TÉNYLEG NEM CSINÁLOK EBBŐL PROBLÉMÁT, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK!!!!!!!!!!!

2009. jún. 26. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
32%

Jó nem kel túlreagálni kérdező! Nagyobb gondot csináltál belőle mint amekkora.

Amúgy igen szerintem is azért hogy a közeledbe legyen illetve hogy foglalkozz vele.

2009. jún. 26. 23:22
 5/12 A kérdező kommentje:
majd azt én tudom, hogy mit reagálok túl és mit nem
2009. jún. 26. 23:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a közeledben szeretne lenni, ez lehetséges. De a papírt csak úgy simán is szeretik. Az enyém néha az ágy helyett megy a földre akár egy ottfelejtett nagy alakú borítékra is. Karácsonykor meg csomagolópapír van a fa alatt a parkettán, és míg megvan a fa kiköltözik a fotelból a fa alá, a papírra.

Mikor vizsgázok mindent beterítenek a papírjaim, természetesen azt választja, amelyiket épp olvasom, de ha arrább teszem róla egy másikra belemegy a kompromisszumba és mindegy neki csak papír legyen.

Igaz a miénk amúgy is papír mániás. Kedvenc szórakozása a papírtépés. Kartondobozokat, borítékokat mindenfélét. Lefogja a lábaival, kitép egy darabot a szájával, kiköpi, tép megint és ezt így csinálja, míg meg nem unja. Múltkor nem figyeltem rá és kirágta a tételsorom közepét.. Meg egyszer bezártuk egyedül egy napra, lelökte a papírtörlő tekercset, szanaszét tépte és köpködte a konyhában. Meg egyszer egy mosogatószivacsot is.... Kis ördög. :)

2009. jún. 26. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

23:41 nem tudom mi igaz belőle, de apukám azt mondta, hogy szerinte nem hülye a macska, a papír jól szigetel, és kellemes lehet neki rajta feküdni, szépen bemelegíti.

Végül is a hajléktalanok is karton dobozokon alszanak...

2009. jún. 26. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
kedves válaszoló: tudd meg hogy túl reagálod.és akkor ne kérdezz itt ha nem tudod szépen megkérdezni és szépe válaszolni, csak flegma, hepciás tudsz lenni!
2009. jún. 26. 23:58
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Sejet!!!!!! nem érzed hogy sejet!!!
2009. jún. 27. 01:14
 10/12 A kérdező kommentje:

De érzem, hogy sejet, és én is sejetem őt!!!!!!!

Ő is tépett már szét konyhai papírtörlőkendőt, wc-papírt és egy tucat papírzsebkendőt. Kis ördögfióka, meg kéne zabálni!!!!!!!!!!!!

2009. jún. 27. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!