Ha tanulok, vagy olvasok miért fekszik rá a cicám egyből a könyvre vagy az újságra?
Velem is sűrűn csinálja ezt, de én szeretem. :)
Sztem nem kell ebből problémát csinálni, előfordul.
Jaj, ki mondta, hogy problémát csinálok ebből? Látsz olyat a kérdésemben, hogy ez engem idegesít? Olyanról még nem hallottál, hogy kíváncsiság?
Egyébként én meg kifejezetten szeretem, hogyha odajön hozzám a cicám, szóval TÉNYLEG NEM CSINÁLOK EBBŐL PROBLÉMÁT, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK!!!!!!!!!!!
Jó nem kel túlreagálni kérdező! Nagyobb gondot csináltál belőle mint amekkora.
Amúgy igen szerintem is azért hogy a közeledbe legyen illetve hogy foglalkozz vele.
Egyrészt a közeledben szeretne lenni, ez lehetséges. De a papírt csak úgy simán is szeretik. Az enyém néha az ágy helyett megy a földre akár egy ottfelejtett nagy alakú borítékra is. Karácsonykor meg csomagolópapír van a fa alatt a parkettán, és míg megvan a fa kiköltözik a fotelból a fa alá, a papírra.
Mikor vizsgázok mindent beterítenek a papírjaim, természetesen azt választja, amelyiket épp olvasom, de ha arrább teszem róla egy másikra belemegy a kompromisszumba és mindegy neki csak papír legyen.
Igaz a miénk amúgy is papír mániás. Kedvenc szórakozása a papírtépés. Kartondobozokat, borítékokat mindenfélét. Lefogja a lábaival, kitép egy darabot a szájával, kiköpi, tép megint és ezt így csinálja, míg meg nem unja. Múltkor nem figyeltem rá és kirágta a tételsorom közepét.. Meg egyszer bezártuk egyedül egy napra, lelökte a papírtörlő tekercset, szanaszét tépte és köpködte a konyhában. Meg egyszer egy mosogatószivacsot is.... Kis ördög. :)
23:41 nem tudom mi igaz belőle, de apukám azt mondta, hogy szerinte nem hülye a macska, a papír jól szigetel, és kellemes lehet neki rajta feküdni, szépen bemelegíti.
Végül is a hajléktalanok is karton dobozokon alszanak...
De érzem, hogy sejet, és én is sejetem őt!!!!!!!
Ő is tépett már szét konyhai papírtörlőkendőt, wc-papírt és egy tucat papírzsebkendőt. Kis ördögfióka, meg kéne zabálni!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!