Mi lehet? Focalis epilepszia? Vagy lehet, hogy túl sok kutyás cikket olvasok?
Figyelt kérdés
Most, hogy elkezdtünk kutyasuliba járni, naponta több kutyás cikket olvasok, mert eléggé tapasztalatlan vagyok, és ma olvastam a kérdésben szereplő betegségről (véletlen). Az én kutyám is nyalja néha a szőnyeget, belenyal a pokrócba, vasrúdba (kapunál), néha valamelyik végtagja ütemesen remeg. Mindezek nem gyakoriak, csak időnként csinálja, sőt mondhatnám azt is, hogy nagyon ritkán. Vagy lehet, hogy unalomból teszi?2011. jan. 23. 13:03
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem, hogy volt kb. 4 alkalom mikor úgy csinált mintha fuldokolna, max. 2 másodpercig. Most 2 éves.
2011. jan. 23. 13:06
2/3 anonim válasza:
Szia!
Találtam egy cikket erről.Olvasd majd el. [link]
Nem ijesztgetés,de sok tünet azonos a te kutyádéval(amiket leírtál)!
Állatorvosnál voltál már vele emiatt?
"Az állatorvos kötelessége felvilágosítani a tulajdonost: annak ellenére, hogy néha rémisztőek a tünetek, az epilepszia sok esetben gyógyítható. "
3/3 A kérdező kommentje:
Ugyanezt a cikket olvastam én is, ez volt az oka, hogy feltettem a kérdést. Soha nem gondoltam volna, hogy a szőnyegnyalogatás, végtagrángás (nagyon nagyon ritkán), stb. utal valamilyen betegségre. Egyébként kiegyensúlyozott, játékos a kutyám. Kb. 1 hónap múlva viszem ivartalanítani, akkor majd kérek egy teljeskörű kivizsgálást. De remélem az égvilágon semmi baja!
2011. jan. 23. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!