Találtam egy kismacskát a kukában, mit tegyek vele?
A 9-es/10-es válaszoló vagyok.
Nem igaz, hogy rossz természetű lesz. Nekem van most otthon egy 8 hónapos kis kandúrom, őt is az utcáról szedtük össze 5 hetes korában. Valami idióta kiette egy dobozban a kicsiket meg az anyukájukat, és a mamacicát elütötte egy autó. A fene se tudja, meddig voltak kint a picurkák abban a dobozban, éhesen és fázva, már csak 2 cica élt, amikor megtaláltuk őket. Az egyiket én vittem haza, a másikat egy másik lány, és mindketten azt tapasztaltuk, hogy különösen ragaszkodó, bújós, és hálás cicák lettek. Sokkal szeretetéhesebb ez a macskám, mint az idősebb cicóm, akit családtól hoztam el. Az utcai cicám folyton követ mindenhová, bújik, hízeleg, megállás nélkül dorombol, amíg a jó körülmények közül való cicám csak néha-néha jön oda és ő nem is igényel ennyi babusgatást.
Szóval a személyes tapasztalatom az, hogy nem lesznek rossz természetűek. :)
Ami a korát illeti, azt az állatorvos tudja megállapítani, de ő csak kb-ra. Ha fel tudnál róla tenni képet, talán én is tudnék mondani valamit, elég sok kismacska volt már nálam ideiglenesen, amíg szerető gazdit nem találtak. Hátha meg tudom tippelni. :)
Köszönöm a válaszokat, holnap feltöltök egy képet róla ide, de nem vagyok járatos, tudtok valami képfeltöltő oldalt mondani?
Még egy dolog: szinte minden zajra nyávogni kezd:S Tudom, lehet, hogy az átélt dolgok, de egy idő után abba fogja hagyni, mert elég éles hangja van, ha az ölembe van egy kis ideig nyugodt marad, majd kezdi a nyávogást:S Az anyját hívhatja?
Biztosan a mamáját hivja, de mostmár te leszel az.
A feljelentés úgy ment volna gördülékenyen ha ott helyböl hivod fel őket, ha az ügyeletes tiszt le akar pattintani az elmondott helyzet után akkor még egyszer visszakérdezel a nevére hogy kivel is beszéltél, utána már nem pattintana le, mert ez egy nagyon komoly dolog is lehet.
Ez az állatkinzásnak egy komolyabb szintje, ami mellett - ma már szerencsére - nem mehetnek el.
Én biztos hogy megpróbálnám megszivatni a csókát, hátha pechje van és egy köztéri rögzitette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!