Ha már vemhes lett a macskád, legalább a lakásban tartod, amíg ellik és szoptat?
Ha olyan viszonyban vagy a cicával, nyugodtan hozzá lehet érni a kicsikhez. Én még az ellésnél is segítettem, első pillanattól megfogom a kiscicákat, és nagyon szépen gondozza őket az anyacica.
Egyébként igen, a lakásban tartom ebben az időszakban, de ha akar, kimehet. Nem szokott hosszú időre elmászkálni.
Szia!
Nem értem a kérdést. Mi az hogy legalább a lakásban tarod? Érdekesen fogalmazol...
Amúgy az is hülyeség, hogy 1 hónapig nem lehet hozzányúlni...Az én Luciám elvárta, hogy segítsünk neki, simogassuk szoptatáskor, szüléskor ott legyünk vele, és tegyük arrébb azt a kiscicát, amelyik már megszületett.
Olyan jó anyamacskát én még sose láttam. A majdnem felnőtt cicáit is szoptatta még!
Amúgy nem volt a lakásban, a kellett volna még! Fedett üvegteraszon, a cipőtartó szekrényt ő kibérelte, (elég nagy), és abba fialt. Hidegtől melegtől védve volt,
és amúgy sem volt benti, válogatós macska. Pedig burma volt, nem keverék házi.
Ez kb 18 éve volt :). Azóta nem volt macskám, de olyat nem is fogok találni, mint Lucia volt, meg a fia, Gaszton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!