Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet NAPÓLEON cicát...

Candiii kérdése:

Hol lehet NAPÓLEON cicát szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha valaki tudja, hogy hol tudnék napóleon cicát szerezni Magyarországon, az légyszi írjon. :)

#napóleoncica
2012. máj. 7. 23:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Jó én igazat adok neked!

De istenem ha neki olyan cica kell akkor had legyen olyan macskája!

Olvastam mindent..el hiszem, hogy zavar ez az egész de ha nekem is nekem ugranának én is idegesebben válaszolnék hisz senki se ismer, hogy na mégis hogy tartom az állataimat! tehát a kérdezőnek is igazat adok!

Attól mert azt írta, hogy "cukcsi" miért baj? Hisz minden állat az de valaki első látásra fényképen vagy akár személyesen lát egy állatot és állatbolond úgyis le cukizza! Ő meg látta álmai macskáját és kell neki! Én ebből nem csinálok nagy ügyet! istenem ha van pénze vegyen magának!

Igen menhelyen is sok a kismacska!De azt nem értem, hogy egy csomó menhely nem ad i messzebb faluba állatot mert, hogy akkor nem tudnák látogatni! Utána meg sír a menhelyeseknek is a szájuk ha tele vannak állatokkal!

Bocsi ezt megint ki kellett adnom magamból!:DD

2012. júl. 15. 12:44
 42/43 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó :) csak annyiban javítanálak ki, hogy nem magának veszi, hanem a pasijának ;) Jó kis drága ajándék ebben a korban ;)

A cuki szóval semmi bajom. Csak azzal, hogy a mai tinik minden szó végére csi-t raknak és azt hiszik ettől menők, holott pont hogy égő, és minősíti az IQ szintet.

Na befogom a szám, mert a végén megint balhé kerekedik ;)

2012. júl. 16. 12:49
 43/43 anonim válasza:
hát ha tényleg ennyire gusztustalan vagy amit ezzel a cicával művelnek az állatkínzás normális cica nem így néz ki -.-
2014. máj. 14. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!