Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet NAPÓLEON cicát...

Candiii kérdése:

Hol lehet NAPÓLEON cicát szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha valaki tudja, hogy hol tudnék napóleon cicát szerezni Magyarországon, az légyszi írjon. :)

#napóleoncica
2012. máj. 7. 23:23
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Na na ide figyelj kedves utolsó előtti.

Nem értem, hogy miért kell ilyen szöveget írni egy kultúr kérdés alá.

Nem egy tárgyat szeretnék, amiről elmondhatom, hogy 26db van az országban, hanem ha megtetszik egy cica, de nagyon ritka, miért ne érdeklődhetnék utána?

Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy megtudjam, nem azért hogy ilyen idegesítő illetők írjanak alá, amiben engem szidnak, holott nem is ismernek.

Ezzel is saját magadat minősíted le, hogy ilyeneket írsz.

Undorító vagy.

Kedves utolsó: örülök hogy egyetértessz az előtted szólóval, de nem az én kérdésem alatt kéne ismerkedni.

De ha annyira szeretnél reagálni valamire, akkor van 1 javaslatom: sósav...fürdőzz benne, arra biztos fog reagálni a szervezeted. ^.^

Ui.: Tudom, hogy itt sok a barom, de az én kérdésem értelmes, szóval értelmes válaszokat is várok.

Üdv.: Szandi.

2012. júl. 10. 22:21
 32/43 anonim ***** válasza:
6%

általában azok kapják fel a vizet, -ha valaki véleményt nyílvánít-, aki pont az ellenkezőjét gondolja, amit ír :P

Tudod: ha valakit hazugságon kapunk és még neki áll följebb, akkor ott tuti vaj van a füle mögött....Fordított pszichológia...imádom :)))

2012. júl. 11. 08:21
 33/43 anonim ***** válasza:
5%

Hálistennek személyesen nem ismerlek, de attól még tipikus vagy, ismerem a típusodat..nemszámít hogy háromszázezer a cica, majd apát felhívom az ájfonomon hogy vegye meg és kész. Biztosan azt hiszed irigykedem, pedig én is megtehetném. Mégis eszembe nem jutna VÁSÁROLNI egy cicust. Nekem van kettő és az egyiket a párommal mentettük meg és azóta él velünk a legnagyobb szeretetben. Annyi ilyen kis állat van, persze az összeset nem lehet sajnos megmenteni, de egy kis élet is sokat számít, de ehelyett az ilyenek mint te NAPÓLEON cicákat vásárolnak. Szóval ezért írtam én a torz értékrendedről, de ezt folyamatosan igazolod, még a legutolsó hozzászólásoddal is.. MEGTETSZETT EGY CICAFAJTA?? Képzeld nekem az összes cica tetszik, még a kis kopaszok is, még az is aminek hiányzik egy lábikója vagy a fél szeme. Minden kis cica egy külön kis érző személyiség, és itt ez a lényeg.

Szánlak téged, mert a világ összes dolgát birtokolhatod, mégis szegény maradsz.

Sok sikert a cicádhoz!

2012. júl. 11. 14:42
 34/43 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs, mi bűnöm lehet, de ha te tudsz következtetni valamire a szövegemből, akkor gratulálok. Mehetsz a pszichológushoz és elmagyarázhatod neki az elméleted.

Elképesztő, hogy egy normális kérdésbe is bele tudnak kötni és trágár módon leszólják a másikat.

Undorodom tőletek.

2012. júl. 11. 14:55
 35/43 A kérdező kommentje:

Nagyon félreérted.

Egyátalán nem ilyen vagyok. Hosszú lenne elmagyarázni mindent, úgyhogy én nem is szeretném tovább vinni ezt a témát.

Ami nem a te dolgod, abba ne szólj bele. Csak egy jó tanács.

2012. júl. 11. 15:01
 36/43 anonim ***** válasza:
15%
Sok mindent le lehet vonni az emberek írásaiból is, aki erre fogékony, az így látatlanba is tudja milyen vagy...hogy is mondtad? cukcsi??? na, ez mindent elmond :P
2012. júl. 11. 15:18
 37/43 A kérdező kommentje:

Nem fogok neked magyarázkodni, előbb lesd meg mégegyszer az előző hozzászólással együtt. Ha tényleg olyan fogékony vagy, akkor még arra is rájössz talán, hogy miért tettem idézőjelbe.

Szánalmas vagy.

2012. júl. 11. 15:28
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem kértem, hogy magyarázkodj, ugyan már. Egy rossz szót nem szóltam rád szerintem, legalábbis rólad nem beszéltem, csak általánosságban. De egyből magadra veszed....
2012. júl. 12. 09:09
 39/43 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nincs min vitatkozni!

Ha neki napoleon cica kell akkor had legyen már napoleon cicája!

Igen...sok az olyan cica amit utcára dobnak..Itt is volt rengeteg olyan kérdés amiben kiscicákról volt szó! Meg vemhes macskákról..neeem őket nem kell osztani had legyen még több kiscica árván az utcán..nekik bezzeg segítetek!

Már így ahogy olvastam, hogy itt veszekedtek igazat adok a veszekedő válaszolójának! De nekem ez valamelyik válasznál úgy jött le, hogy irigy mert nincs annyi pénze, hogy vegyen egy ilyen cicát vagy másmilyen cicát!

Na meg meg is cáfolnám azokat akik ilyen drágán árulnak BÁRMILYEN állatot!Elhiszem, hogy benne van minden vagyonukba...De azért ha költ az állatra 10-20ezer ft-ot attól még nem azt jelenti, hogy 200-300ezerér kell eladni! Ez nekem egy picit szánalmas..Jó ritka állatok nincs még elterjedve nagyon Magyarországon de akkor sem értem, hogy miért kell ennyiért adni! és akkor jönnek azzal a kifogással, hogy családi kedvencnek stb...a l..f..t... Hasznot húznak belőle!

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam de ezt már ki kellett magamból adnom!

Veszekedő: Egyetértek veled de nem teljes mértékben ha tévedtem akkor bocsánat!

Kérdező: Soká lesz még ilyen cicád!De ha lesz akkor örömmel várom a képeket! :)

2012. júl. 13. 13:14
 40/43 anonim ***** válasza:
49%

Persze nyilván azt csinál amit akar, csak nem bírtam magamban tartani a véleményem.

Azt személy szerint legalább ennyire nemnormálisnak tartom, ha valaki nem megfelelően gondoskodik a háziállatáról. Beleértve az ivartalanítást is - ha szükséges. Az ilyeneknek akikről írsz én nem is engednék háziállatot. Akkor még mindig jobb Candiiii a cukcsi napóleonjával, ha legalább megfelelően gondoskodik róla.

Az irigységet meg pont félreértetted. Próbáltam még azelőtt elkerülni mielőtt kb az lett volna a téma, hogy persze csak irigység beszél belőlem, mert nem. Persze tökmindegy, úgy sem tudja senki kicsoda micsoda itt bármelyikünk, tényleg tök fölösleges magyarázkodni.

Mint ahogy neked is Candiii, hogy nem ilyen vagy. Itt az vagy amiket kérdezel. Ha nem ilyen vagy akkor nincs ez a kérdés.. meg ezek a válaszok.

Szerintem az emberek értékrendjével óriási gondok vannak. Az enyémmel is. Ez elég szubjektív dolog, mert mások vagyunk, de jó volna megtalálni valami arany középutat mindnyájunknak. Ebbe nem fér bele az amiről itt már 4 oldalon keresztül szó van, bármennyire is szeretnéd. Mielőtt megundorodsz másoktól, próbálj a dolgok mögé látni.

Na nem próbálom én megváltani a világot gyk-n egy cicás kérdésnél.. így is több, mint vicces már a szitu :)

2012. júl. 14. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!