Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet NAPÓLEON cicát...

Candiii kérdése:

Hol lehet NAPÓLEON cicát szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha valaki tudja, hogy hol tudnék napóleon cicát szerezni Magyarországon, az légyszi írjon. :)

#napóleoncica
2012. máj. 7. 23:23
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Ezt honnan tudod hogy 26 db van? :D

Ha tudsz valami elérhetőséget akkor légyszi írd. Köszike. :D

2012. máj. 30. 14:33
 12/43 anonim ***** válasza:
Tudom macska bolond vagyok mindenem a macska mindent tudok róluk még azt is tudom melyik fajtából mennyi van a földön és ha találok akkor írok
2012. máj. 30. 18:02
 13/43 A kérdező kommentje:

:D

Kösziszépen. :)

2012. máj. 30. 22:05
 14/43 anonim ***** válasza:
Ha télleg komolyak a szándékaid, keresel egy külföldi börzét kimész és veszel... Vagy megkérdezed akiknek van, hogy azoknak honnan van.
2012. jún. 8. 22:29
 15/43 anonim ***** válasza:
Amugy olyan mint egy krémszínű házimacska:D Szerintem, abár én csak kinézetre mondtam... A mi házi macskánkat majdnem megvették mert azt hitték hogy brit rövidszőrű...szóval:D
2012. jún. 8. 22:32
 16/43 A kérdező kommentje:

Érdekes. :"DD

Amúgy igen, komolyak a szándékaim...És ha egy bizonyos időhatáron belül nem találok M.o.-n, akkor tervezek külföldre menni érte. :D

Tényleg hasonlít a házimacskára, annyi különbséggel hogy a lábikója negyed annyi hosszú...:D

Szerintem nagyon aranyos.:P

És nem csak krém színű van, hanem nagyon sokféle. Én például világosbarna hosszú szőrűt keresek, aminek a pofiján sötétbarna maszk van, és a lábikói is sötétbarnák.

Nem botrány, ha nem találok ilyet, de egyenlőre ez a cél. :D

2012. jún. 9. 22:21
 17/43 anonim ***** válasza:
Hmm legalább vannak elképzeléseid...:D
2012. jún. 12. 21:04
 18/43 A kérdező kommentje:
Azokból nincs hiány. :D
2012. jún. 14. 14:24
 19/43 anonim ***** válasza:

Tegnap volt az OzoneNetwork-on hogy egy baleset folyamán jött létre ez a fajta cicus! és, hogy akkor nevezték el a cicát és így lett tovább fejlesztve.. Az volt a címe, hogy Másnak született állatok tehát valami genetikai okból rövid a lába és azt is mondták, hogy sok betegséget hordoz..Na most nem meg akarlak ilyeszteni mert ki tudja, hogy mikori a "film" tehát biztos, hogy régi és azóta már szűrt macskák vásárolhatók amik makk egészségesek!

Igen elég húzós az áruk! Aranyos de én ha már 200-300 ezer ft-ot macskára költenék akkor az tényleg egy macskusz legyen!Minden álom egy kb közepes kutya méretű vagy annál nagyobb macskusz! :DD De ez itt most nem az én álmom hanem a tiéd! Remélem minél előbb találsz cicát és boldog gazdi leszel! :) Drukkolok neked!! :) És azért jó helyről vegyél cicát!! Arra is nagyon figyelj!! :)

2012. jún. 19. 20:55
 20/43 A kérdező kommentje:

Szijó. :)

Igazából a barátomnak keresek napóleont, mert neki tetszik nagyon. :)

2 cicust szeretnénk. A másik egy szép nagy ragdoll lesz..:P

Arra pedig hogy hol vesszük ha találunk, mindenképp odafigyelünk. Köszi szépen. :)

2012. jún. 19. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!