Hol lehet NAPÓLEON cicát szerezni?
Ezt honnan tudod hogy 26 db van? :D
Ha tudsz valami elérhetőséget akkor légyszi írd. Köszike. :D
:D
Kösziszépen. :)
Érdekes. :"DD
Amúgy igen, komolyak a szándékaim...És ha egy bizonyos időhatáron belül nem találok M.o.-n, akkor tervezek külföldre menni érte. :D
Tényleg hasonlít a házimacskára, annyi különbséggel hogy a lábikója negyed annyi hosszú...:D
Szerintem nagyon aranyos.:P
És nem csak krém színű van, hanem nagyon sokféle. Én például világosbarna hosszú szőrűt keresek, aminek a pofiján sötétbarna maszk van, és a lábikói is sötétbarnák.
Nem botrány, ha nem találok ilyet, de egyenlőre ez a cél. :D
Tegnap volt az OzoneNetwork-on hogy egy baleset folyamán jött létre ez a fajta cicus! és, hogy akkor nevezték el a cicát és így lett tovább fejlesztve.. Az volt a címe, hogy Másnak született állatok tehát valami genetikai okból rövid a lába és azt is mondták, hogy sok betegséget hordoz..Na most nem meg akarlak ilyeszteni mert ki tudja, hogy mikori a "film" tehát biztos, hogy régi és azóta már szűrt macskák vásárolhatók amik makk egészségesek!
Igen elég húzós az áruk! Aranyos de én ha már 200-300 ezer ft-ot macskára költenék akkor az tényleg egy macskusz legyen!Minden álom egy kb közepes kutya méretű vagy annál nagyobb macskusz! :DD De ez itt most nem az én álmom hanem a tiéd! Remélem minél előbb találsz cicát és boldog gazdi leszel! :) Drukkolok neked!! :) És azért jó helyről vegyél cicát!! Arra is nagyon figyelj!! :)
Szijó. :)
Igazából a barátomnak keresek napóleont, mert neki tetszik nagyon. :)
2 cicust szeretnénk. A másik egy szép nagy ragdoll lesz..:P
Arra pedig hogy hol vesszük ha találunk, mindenképp odafigyelünk. Köszi szépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!