Újszülött kiscicát hogyan lehet bolhátlanitani?
Figyelt kérdés
Porral behintettük öket de allig fogadta el az anyja utána, hálisten végülis igen. Valami más megoldás nincs?2009. jún. 24. 16:37
11/18 A kérdező kommentje:
sztem ez a mi dolgunk, nem ez volt a kérdésem..
2009. jún. 25. 14:27
12/18 anonim válasza:
Pontosan, a Te dolgod, a Te döntésed, ezt is írtam. A kérdésedre visszatérve én azt javaslom, hogy vidd őket állatorvoshoz, csak ő fogja tudni, hogy biztonsággal hogy kezelhetőek az újszülött cicák a mamával együtt.
13/18 A kérdező kommentje:
jó persze igazad van én nem is vállanék ugy kiscicát hogy arr várhatok nagyon meg hirdessek meg minden és a végén a nyakamon marad. nekünk megvannak a gazdák de ha nem is vinnék el vmi miatt akkor itt maradnak nálunk, jó helyük lesz, elvégre ugyis csak 2en vannak.
2009. jún. 25. 16:28
14/18 anonim válasza:
Van ilyen bolha- és rühirtó paszta, azt a nyakuk hátsó részére kell kenni, hogy ne tudják lenyalni. De nem tudom, mennyi idős kortól lehet alkalmazni. Az enyémnek az állatorvos 8 hetesen adta.
15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azt írtad hogy az mind meg van amit a 13,35 írt de ha ez így lenne akkor most nem lennének a picik bolhásak!!!
16/18 A kérdező kommentje:
mellékesen már nem aktuális a kérdés.. nemkívánok erről tovább beszélgetni mert csak felbosszant.. gyönyörűek a cicák, bolhamentesek és csakez a lényeg
2009. jún. 27. 12:28
17/18 anonim válasza:
Nekem is volt ugyanilyen gondom, a port semmiképpen ne használd! A mi cicaanyánk azért nem etette őket!
Ne porozd be őket, és arra is figyelj, hogy az újszülött kiscicát ne fogd meg kézzel, mert átveszi a szagod! Egy kicsit idősebb korban (úgy 1-2 hónaposan), hogyha már simogatod a kicsiket, akkor óvatosan csipesszel szedegetheted, ahogy az egyik válaszadó már mondta! De vigyázz, ha a kicsiknek fáj, az anyjuk elviheti őket!
De porozni csak 4-5 hónapos korban lehet úgy, hogy teljesen biztonságos legyen!
18/18 A kérdező kommentje:
a kicsiket születésük óta minden nap simogatjuk, a mama tűrte és szoptatta tovább.. porozva is voltak, nemtetszett a maminak de megszokta..
2009. jún. 30. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!